Witam , jestem tu nowy.
Ostatnio zauważyłem ,że nie zawsze forum nalicza posty (potrzebne mi 20postów do założenia tematu w dziale szukam MMO) więc zadałem pytanie odnośnie naliczania postów na forum w dziale. Zrobiłem to w dziale forum/serwis ,więc chyba odpowiednim miejscu. Pytanie było skierowanie do obsługi forum, nikogo innego. Oto z jakimi odpowiedziami się spotkałem...
Darkllord:
Bo jesteś spamerem, który zrobi wszystko żeby mieć 20 postów i stworzyć głupi temat, w dziale ''szukam mmo''.
Do tego archeologiem,w sumie jak każda osoba która chce mieć te 20 postów.
...
Sądzę ,że co najmniej większość moich postów wnosi coś do dyskusji w tematach w których się udzielałem a jeśli nie wnosi nic nowego to przynajmniej jest na poziomie innych użytkowników forum (o co nietrudno patrząc na cytowane przeze mnie posty użytkowników...). Przynajmniej nikogo nie obrażam. Widzę ,że jak osoba która grała w 2-3 MMO (a nie ma czasu żeby sprawdzić ich kilkanaście) zakłada temat w dziale "Szukam MMO" to temat jest głupi, bo przecież n00b i w ogóle jakaś lama co się nie zna na MMO. Ok, spoko. Nie wiem o co chodzi z tym Archeologiem ale pewnie to też świadczy o moim noobostwie....
ObroncaDziewic
Jesteś głupim "trolem" !!!
Ta odpowiedź jest już poniżej jakiegokolwiek poziomu... Mam nadzieję ,że użytkownik dostał przynajmniej jakieś ostrzeżenie. Raz że obraził swoim postem innego użytkownika a dwa, sam uprawia trolling gdyż nie wnosi nic do dyskusji oprócz prowokacji do kłótni.
Potem temat został zamknięty i całe szczęście bo generalnie, odpowiedzi pewnie nie odbiegały by poziomem od powyższych...
Nie bardzo rozumiem skąd ta wrogość do nowych użytkowników forum.