Cześć! mesiash jestem, ale nie zbawiam!

Cześć,

jestem Krzysiek, mam 22lata i jestem z Pszczyny (ok. Katowic, Bielska-Biała) bliżej znany z MuOnline oraz Counter-Strike'a 1.6 pod nickiem mesiash. Przygodę z grami a dokładniej MMO zacząłem od wczesniej wspomnianego MuOnline, grałem w niego od 2003roku do bodajże 2008roku, czasem wracałem ale to już nie było to co kiedyś, już nie potrafiła ta gra utrzymać mnie przy sobie na dłużej.

W wczesniej wspomnianego CS'a grałem 8lat, potem przeszedłem na Aiona, WoW aż ostatecznie zacząłem grać i gram do teraz w League of Legends. W kochanego przez większość i znienawidzonego przez niektórych lola gram od sezonu 1wszego, dużo osób może mnie znać z Jungli, grałem w lola pod różnymi nickami, Mesi, L2P Chris i inne, ale chyba najbardziej znany to WORST JUNGLE 666 z WESTa, grałem z teamem w wielu turniejach, streamowane nasze mecze były przez Niemieckie, Angielskie oraz Polskie streamy, głównie ESL'owe, przez jeden mecz z Copenhagen Wolves w Sezonie 2 który był transmitowany udało nam się wybić.

Na chwilę obecną gram od czasu do czasu w lola, troszkę ostatnio mniej głónym powodem jest wbijanie 30lvl'a bo ktoś podje..ał mi konto z Lola z totalnie wszystkim a piękny support nie pomaga. Mniejsza

# W lipcu/sierpniu mam zamiar zacząć streamować na stałe, czekam tylko na nowy sprzęt który pozwoli mi odpalić stream w FullHD, kanał będzie miał możliwość zmiany rozdzielczości poprzez partnerstwo załatwione przez Nickera, nie wiem czy ktoś go kojaży, bardzo dobry MIDer z polski, stary kumpel z teamu Imby :D.

Mam nadzieję że dzięki odwiedzaniu tego forum znów wróci mi zapał do grania w MMO, zaczynam w Diablo 3 pykać oraz po cichu liczę na nowego Aiona.

Jestem zapalonym grafikiem który przez pewien czas zarabiał na życie dzięki Photoshopowi, będziesz potrzebował pomocy z Photoshopem, Adobe After Effects albo Open Broadcast Software? Wal śmiało na priv! Służę z pomocą!

Sorry za moje wypociny, mam nadzieję że nikogo nie zanudziłem i nie uśpiłem.

Profile społecznościowe:

# SK-Gaming.com

# Lastfm.pl

# Twitch.tv highlights

witamy witamy...

Troll-baza mmorph.org wita.... spędzisz tu niezapomniane chwile w gronie ludzi bystrych przyjaznych i inteligentnych....

hahahahahaha dobre;p

Witaj

Witam kolegę hanysa!

"Do drużyny dołączył sprzymierzeniec ale sługi piekła rosną w siłę" :D

Hejo,

Opis nie znudził, nawet zaciekawił :]

Ale... Czy zawsze musi być ale? Musi ^^

Musisz być jakas gwiazda w LoLu albo masz zawyżona samoocenę i ego :]

Pozdrawiam i bez urazy <3

ps . Życie w portalu jest tak samo trudne jak przeżycie solo na pustyni czy w lesie amazonskim O_O

Nie jestem gwiazdą, lecz osobą która wie że do wszystkiego można samemu dojść, tylko potrzebna jest praca i samozaparcie.

W lola gram na kontach które dostałem od znajomych, przerwę powoduje tylko i wyłącznie zepsuty router.

PS. jestem zwykłym szaraczkiem, gwiazdy w lolu to np nasz polski mYm, ja po prostu ciesze się ze swoich własnych osiągnięć bo chyba po to gramy żeby sami dla siebie je zdobywać, i mieć mega fun z grania, reszta się nie liczy!

Witamy.

Baw się dobrze, szanuj innych, przestrzegaj zasad i nie słuchaj trolli typu pan magarPL. :)

Ta odpowiedz mnie satysfakcjonuje =D

Witaj,

Tyle, że w LoLu na wyższym ELO SAM do niczego nie dojdziesz ;) Jak myślisz, dlaczego DRUŻYNA posiada pięcu graczy? eh..

No nic, witamy raz jeszcze ;)

nie jestem trollem Avitus dobrze wiesz o czym mówię

Przecież gralem teamowo wiec wiem o co chodzi? Zeby byly osiagniecia druzynowo, to solotrzeba tym bardziej ogarniac

No cześć

Ps.Niezłe zdjęcie ^_^ lol

Witaj. :)

Siemanko, widzę, że zapalony gracz LoLa. Jeśli chcesz moglibyśmy kiedyś zagrać razem w ramach ingtegracji. No i witamy na forum ! :)

Aka'Magosh!

Fotka zrobiona na dworcu PKP w Kato po koncercie HIP HOP NIGDY STOP (Zeus, Bisz z Live Bandem oraz Miuosh z Live Bandem) wręczenie platynowej płyty dla Miuosha za album Prosto Przed Siebie :)

Wrzucenie foty to żadna odwaga, mam nadzieję że przez mój ryj nikomu nie padnie komp :D

ps. Pograć wspólnie można bo mam konta na obu serwerach West oraz East ale dopiero po niedzieli najwcześniej bo czekam na nowy router. Aktualnie to nawet nie zaloguje się na klienta.

WITA CIĘ PIKEJ, KRuL TEGO RAPU.

Cześć xD

xD

"Zobacz Eldoka na wolno

Masz tutaj przed sobą moją myśl uwolnioną

Gotów do walki jak Lobo

I tak jak Cop Robo

Oczyszczam miasto ze... z pustą głową"

Cześć,

jestem Krzysiek, mam 22lata i jestem z Pszczyny (ok. Katowic, Bielska-Biała) bliżej znany z MuOnline oraz Counter-Strike'a 1.6 pod nickiem mesiash. Przygodę z grami a dokładniej MMO zacząłem od wczesniej wspomnianego MuOnline, grałem w niego od 2003roku do bodajże 2008roku, czasem wracałem ale to już nie było to co kiedyś, już nie potrafiła ta gra utrzymać mnie przy sobie na dłużej.

W wczesniej wspomnianego CS'a grałem 8lat, potem przeszedłem na Aiona, WoW aż ostatecznie zacząłem grać i gram do teraz w League of Legends. W kochanego przez większość i znienawidzonego przez niektórych lola gram od sezonu 1wszego, dużo osób może mnie znać z Jungli, grałem w lola pod różnymi nickami, Mesi, L2P Chris i inne, ale chyba najbardziej znany to WORST JUNGLE 666 z WESTa, grałem z teamem w wielu turniejach, streamowane nasze mecze były przez Niemieckie, Angielskie oraz Polskie streamy, głównie ESL'owe, przez jeden mecz z Copenhagen Wolves w Sezonie 2 który był transmitowany udało nam się wybić.

Na chwilę obecną gram od czasu do czasu w lola, troszkę ostatnio mniej głónym powodem jest wbijanie 30lvl'a bo ktoś podje..ał mi konto z Lola z totalnie wszystkim a piękny support nie pomaga. Mniejsza

# W lipcu/sierpniu mam zamiar zacząć streamować na stałe, czekam tylko na nowy sprzęt który pozwoli mi odpalić stream w FullHD, kanał będzie miał możliwość zmiany rozdzielczości poprzez partnerstwo załatwione przez Nickera, nie wiem czy ktoś go kojaży, bardzo dobry MIDer z polski, stary kumpel z teamu Imby :D.

Mam nadzieję że dzięki odwiedzaniu tego forum znów wróci mi zapał do grania w MMO, zaczynam w Diablo 3 pykać oraz po cichu liczę na nowego Aiona.

Jestem zapalonym grafikiem który przez pewien czas zarabiał na życie dzięki Photoshopowi, będziesz potrzebował pomocy z Photoshopem, Adobe After Effects albo Open Broadcast Software? Wal śmiało na priv! Służę z pomocą!

Sorry za moje wypociny, mam nadzieję że nikogo nie zanudziłem i nie uśpiłem.

Profile społecznościowe:

# SK-Gaming.com

# Lastfm.pl

# Twitch.tv highlights