Cześć,
jestem Krzysiek, mam 22lata i jestem z Pszczyny (ok. Katowic, Bielska-Biała) bliżej znany z MuOnline oraz Counter-Strike'a 1.6 pod nickiem mesiash. Przygodę z grami a dokładniej MMO zacząłem od wczesniej wspomnianego MuOnline, grałem w niego od 2003roku do bodajże 2008roku, czasem wracałem ale to już nie było to co kiedyś, już nie potrafiła ta gra utrzymać mnie przy sobie na dłużej.
W wczesniej wspomnianego CS'a grałem 8lat, potem przeszedłem na Aiona, WoW aż ostatecznie zacząłem grać i gram do teraz w League of Legends. W kochanego przez większość i znienawidzonego przez niektórych lola gram od sezonu 1wszego, dużo osób może mnie znać z Jungli, grałem w lola pod różnymi nickami, Mesi, L2P Chris i inne, ale chyba najbardziej znany to WORST JUNGLE 666 z WESTa, grałem z teamem w wielu turniejach, streamowane nasze mecze były przez Niemieckie, Angielskie oraz Polskie streamy, głównie ESL'owe, przez jeden mecz z Copenhagen Wolves w Sezonie 2 który był transmitowany udało nam się wybić.
Na chwilę obecną gram od czasu do czasu w lola, troszkę ostatnio mniej głónym powodem jest wbijanie 30lvl'a bo ktoś podje..ał mi konto z Lola z totalnie wszystkim a piękny support nie pomaga. Mniejsza
# W lipcu/sierpniu mam zamiar zacząć streamować na stałe, czekam tylko na nowy sprzęt który pozwoli mi odpalić stream w FullHD, kanał będzie miał możliwość zmiany rozdzielczości poprzez partnerstwo załatwione przez Nickera, nie wiem czy ktoś go kojaży, bardzo dobry MIDer z polski, stary kumpel z teamu Imby .
Mam nadzieję że dzięki odwiedzaniu tego forum znów wróci mi zapał do grania w MMO, zaczynam w Diablo 3 pykać oraz po cichu liczę na nowego Aiona.
Jestem zapalonym grafikiem który przez pewien czas zarabiał na życie dzięki Photoshopowi, będziesz potrzebował pomocy z Photoshopem, Adobe After Effects albo Open Broadcast Software? Wal śmiało na priv! Służę z pomocą!
Sorry za moje wypociny, mam nadzieję że nikogo nie zanudziłem i nie uśpiłem.
Profile społecznościowe: