Cześć Wam!

Jestem już trochę na Tym forum, ale zapomniałem się przedstawić ;d

Więc....

Mam na imię Filip. Mieszkam w mieście Słupca w województwie Wielkopolskim. Interesuję się grami MMORPG i MMOFPS. Nie pogardzę też dobrym RPG w single :lol: . Słucham muzyki Metalowej. Głównie Metallica oraz Iron Maiden. Co tu jeszcze o sobie napisać? Wiem! Miejcie ze mnie wylew ;D Kiedyś robiłem gry 2d :P

No to tyle. Jeszcze raz Witam!

ps.

Pozdrowienia dla Kuboszka ( BO ze mną na gg rozmawia) oraz wszystkich "członków" i adminów Tego Forum a w szczególności Mr.Hani (Jesteś moim idolem).

Mnie nie pozdrawiasz?! Czuje sie gorszy :<.>

Moj za***isty 13 letni pies mial takie imie i tym swoim ogonem wszystko zamiatal, ale po co o tym pisze? sorki ze post ze sensu ale ale nie mysle i tak o se pisze lalalalaalala bym zapomnial siema ziomal

Witam Cię bardzo serdecznie, mam nadzieję że pomożesz w rozwinięciu portalu :)

Siema Nyga. : P

No masz, teraz się Hania będzie chwalił na prawo i lewo, że jest czyimś idolem... Whatever... Witaj :)

Moj za***isty 13 letni pies

Jak przeczytałem te 5 wyrazów, to na początku myślałem, że chodzi o mnie. :P

Yo!

@up

Piesek Kuboszek :P

@dolek

Witam, witam i o jedną sprawę się pytam: Administracje? Tzn. Bierzesz pod uwagę Modów? Jeśli nie, to foch :D

Ave i witaj po tęczowej stronie mocy!

Biorę pod uwagę wszystkich z Tego serwisu.

A Mr. Hania się nie odezwał??

sup !:D

Witam. Już Cię lubie ;P Słuchasz Metallice tak jak ja ;P

A Mr. Hania się nie odezwał??

Speszył się ;D że jesteś jego idolem

Witamy :D

LZDP ;]

Bufnales mr. Hania, dzieki czemu dostal +5 do ego.

Czesc.

Nie pozdrowiles reszty uzytkownikow. R3 daj mu bana na pare h to bedzie wiedzial kto tu RZONDZI.

Ja nie bede cham i Cie pozdrowie! Pozdrawiam Cie!

Yo nigga!

Napisałem, że pozdrawiam wszystkich adminów a w szczególności Mr.Hanie. Znaczy, że R3 też pozdrawiam.

pS.

Wiem kto tu rządzi :D

Biorę pod uwagę wszystkich z Tego serwisu.

I ja też Cie lubię :)

Witaj ;)

Jestem już trochę na Tym forum, ale zapomniałem się przedstawić ;d

Więc....

Mam na imię Filip. Mieszkam w mieście Słupca w województwie Wielkopolskim. Interesuję się grami MMORPG i MMOFPS. Nie pogardzę też dobrym RPG w single :lol: . Słucham muzyki Metalowej. Głównie Metallica oraz Iron Maiden. Co tu jeszcze o sobie napisać? Wiem! Miejcie ze mnie wylew ;D Kiedyś robiłem gry 2d :P

No to tyle. Jeszcze raz Witam!

ps.

Pozdrowienia dla Kuboszka ( BO ze mną na gg rozmawia) oraz wszystkich "członków" i adminów Tego Forum a w szczególności Mr.Hani (Jesteś moim idolem).