Nazywam się Krystian. Gram w MMO odkąd pamiętam. Od 2 lat w sumie oglądam MMORPG.org.pl ale wczoraj mnie coś wzięło żeby wziąć się za rejestracje.
Cześć , Witam
Witam. Coś skromnie się przedstawiłeś
Witam. Coś skromnie się przedstawiłeś
jak Ktoś Chce mnie poznać bliżej to można na PW się pytać albo pograć w coś jestem chętny do każdej dobrej gry.
Witaj.
Co znaczy twoj nick? Jakos kojarzy mi sie z wampiryzmem.
Witaj. Co znaczy twoj nick? Jakos kojarzy mi sie z wampiryzmem.
Bez przesady z wampiryzmem... Nie jestem Emo ani tym podobne. To znaczy czary po Portugalsku
Ale wampiryzm wcale nie oznacza emo. To przyjelo sie dopiero w ostatnich latach, kiedy to malolaty zafascynowaly sie pseudo wampirami typu Edward ze Zmierzchu.
A tak mi wpadl do glowy ten wampiryzm, chyba ze wzgledu na jedno z opowiadan Sapka, chyba ze zbioru Ostatnie zyczenie, ale tytulu samego opowiadania nie pamietam.
Witamy Miłego pisania.
Ale wampiryzm wcale nie oznacza emo. To przyjelo sie dopiero w ostatnich latach, kiedy to malolaty zafascynowaly sie pseudo wampirami typu Edward ze Zmierzchu.A tak mi wpadl do glowy ten wampiryzm, chyba ze wzgledu na jedno z opowiadan Sapka, chyba ze zbioru Ostatnie zyczenie, ale tytulu samego opowiadania nie pamietam.
Nie nie jestem zmierzcho podobny. Nie przepadam nawet aż tak za tym. Nick tak jakoś z googli na tłumaczu.
Hejo
Nazywam się Krystian. Gram w MMO odkąd pamiętam. Od 2 lat w sumie oglądam MMORPG.org.pl ale wczoraj mnie coś wzięło żeby wziąć się za rejestracje.