Jarek, lat 21 prawie. Zaglądam tu już kilka dobrych lat ale konto założyłem dopiero teraz. Wcześniej nawet nie myślałem o tym Uczę się na nauczyciela języka angielskiego...co raczej moim powołaniem nie jest jednak skoro już zacząłem to skończę. Inna sprawa, że nie wiem gdzie indziej mógłbym iść bo raczej talentów brak, a język jako tako idzie
Interesuję się grami, nie mam jakichś ulubionych gatunków...ale jeśli już zostałbym zmuszony żeby wskazać to cRPGi i ew. strategie. Ostatnio pogrywam w CS:GO na steamie. Poza tym oglądam sporo Anime Mój numer 1 to Code Geass lub Full Metal Alchemist: Brotherhood...jakoś nie mogę wybrać ^^ Obecnie oglądam Bleacha i kilka innych serii
Co by tam jeszcze...no oczywiście Piłka Nożna Kibic Realu Madryt od 11 lat, sam gram raczej hobbistycznie
Zapomniałbym też, że dość dużo czytam. Zawdzięczam to głównie mojemu Kindle e-book readerowi
Co do MMO to najdłuższy staż mam z WoWem...jakieś 3 lata gry. Obecnie zrobiłem sobie przerwę i nie gram już kilka miesięcy. Z innych gier to no cóż, obecnie nie ma tytułu , który by mnie interesował. Próbowałem wszystkie dostępne Free2play i żaden nie zatrzymał mnie na dłużej niż 2-3 tygodnie
Może trochę to chaotyczne co napisałem...ale trudno Witam wszystkich