Witam.
Zastanawiałem się od pewnego czasu, którą część z serii COD warto kupić ? Chodzi mi głównie o multi. Grałem w COD4 dość długo, ale może czas na zmianę Którą poleciacie i dlaczego ?
Witam.
Zastanawiałem się od pewnego czasu, którą część z serii COD warto kupić ? Chodzi mi głównie o multi. Grałem w COD4 dość długo, ale może czas na zmianę Którą poleciacie i dlaczego ?
Kupuj Mw3,zara będą hejty że ta część to gówno itp.
Gram już dobre pare miesięcy i mi się nie nudzi.Serwery łatwo znaleść,broń każda jest zbalansowana ( tak każda,jak jesteś ogarnięty to nawet z tarczą akimbowca rozwalisz).
Więc kupuj polecam.
W MW3 serwery będą do momentu w którym nikt już nie będzie grał...iwnet w końcu czyli lagi migracje itp, wg mnie najlepsza i najbardziej wymagająca jest 4 część czyli MW.... Ewentualnie Black Ops bo przynajmniej posiada dedyki...
MW 1,2 Lub BlackOps 1,2 MW3 to shit nad shitami. Chociaż ja na twoim miejscu kupiłbym Bf'a i dodatek dodajacy mniejsze mapy
MW 1,2 Lub BlackOps 1,2 MW3 to shit nad shitami. Chociaż ja na twoim miejscu kupiłbym Bf'a i dodatek dodajacy mniejsze mapy
Pozdrowienia za inteligencje.
Pytanie było jaki COD?
Ja polecam BO2, chociaż CODa4 nic nie pobije.
Kocham to jak ktoś piszę kup dodatek do bf dodaje małe mapy,przecież w podstawce td,szturm itp. ma małe mapy,a do podboju po co ?
I misiek cod mw3 ma serwery dedykowane wiadomo już czy grałeś
UP MW3 i rankingowe serwery dedykowane niby gdzie?? Nie mam na mysli jakichś tam śmiesznych pseudo dedyków gdzie hax goni haxa tylko o oficjalne rankingowe dedyki których w MW3 niema..
też polecam BO2
W MW3 jest plaga haksów i do tego IWNET. Jeżeli chcesz któregoś z nowych Call of Duty to warto zainwestować w Black Ops 2.
Na pewno nie MW2 bo na steam servery bynajmniej u mnie nie chodzą tylko prywatne gry
Ok zastanawiam się między BO, a BO2. BO mam do kupienia za 34 zł, a BO2 za 97 zł, nie są to jakieś wygórowane ceny i mógłbym kupić obydwie gry, ale według mnie nie ma sensu gdyż na pewno nie będę grał na multi w 3 części CODa (cod4, bo,bo2) więc muszę wybrać miedzy BO, a BO2, co jest ciężkim wyborem (nie chodzi mi o kasę bo to rzecz nabyta, ale o satysfakcję z dokonanego wyboru i dobrej zabawy przy tym)
MW 2 nie ma graczy, w BO 2 nie ma broni zbalansowanych na 50 lvl dostaje sie bron która bierze na 3 strzały a wczesniejsze bronie to full magazynek xP
Kupuj CoD BO2,jeden z najleoszych(nie wliczając CoD 4 MW),MW3 mam pograłem i powiem jak dla mnie to pieniądze wyrzucone w błoto.
Witam.