Cześć ;]

Cześć wszystkim ;] Jest to mój drugi post na tej stronce ;] Zapewne moje imię was nie interesuje więc przejdę dalej. Mam 14lat i ostatnio pogrywam sobie w League of Legends oraz MineCraft. Lubię też wszelakie gry MMOFPS . Ostatnimi czasy interesuję się robieniem gifów, czy też jak wolicie obrazków robionych na komputerze... Na razie oczywiście poziom początkujący, ogarniam Tutoriale itd. Kiedyś się na pewno pochwale. W wolnym czasie (A takiego mam dużo) wychodzę do kolegów i koleżanek l]

Mam nadzieję,że będzie się nam miło pracowało ! C=

Cześć wszystkim ;] Jest to mój drugi post na tej stronce ;] Zapewne moje imię was nie interesuje więc przejdę dalej. Mam 14lat i ostatnio pogrywam sobie w League of Legends oraz MineCraft. Lubię też wszelakie gry MMOFPS . Ostatnimi czasy interesuję się robieniem gifów, czy też jak wolicie obrazków robionych na komputerze... Na razie oczywiście poziom początkujący, ogarniam Tutoriale itd. Kiedyś się na pewno pochwale. W wolnym czasie (A takiego mam dużo) wychodzę do kolegów i koleżanek l]Mam nadzieję,że będzie się nam miło pracowało ! C=

Witam, witam !

Ja tez Cie Witom. Niektorych imie moze interesowac >.>

Tez interesowalem sie gif'ami jak i innymi rzeczami zwiazanymi z grafika. Mi to nie wypalilo wiec tobie zycze powodzenia : D

Witam! Już czekam na Twoje obrazki :)

Witam! Już czekam na Twoje obrazki

Będziecie musieli poczekać z miesiąc/dwa zanim opanuję umiejętności graficzne ;]

Mimo to obiecuję,że coś wstawię ;)

Cześć wszystkim ;] Jest to mój drugi post na tej stronce ;] Zapewne moje imię was nie interesuje więc przejdę dalej. Mam 14lat i ostatnio pogrywam sobie w League of Legends oraz MineCraft. Lubię też wszelakie gry MMOFPS . Ostatnimi czasy interesuję się robieniem gifów, czy też jak wolicie obrazków robionych na komputerze... Na razie oczywiście poziom początkujący, ogarniam Tutoriale itd. Kiedyś się na pewno pochwale. W wolnym czasie (A takiego mam dużo) wychodzę do kolegów i koleżanek l]

Mam nadzieję,że będzie się nam miło pracowało ! C=