Cześć

Witam.

Nie wiem za bardzo co osobie napisać, ale może coś mi się uda.Mam na imię Patryk i pochodzę z Okolic Tarnowa ( Takie małe miasto blisko Krakowa ).Mam na imię Moją przygodę z mmo zacząłem od Metina2. Uważam, że mam dziwnie poglądy i zdarza mi się nadużywać 3 kropek ... nawet często. Dlaczego lubię mmo ? Uwielbiam kiedy grę kształtują ludzie i kiedy sam mogę do niej coś wnieść. Czasem zdarza mi się trolować :(. Aktualnie gram w LoLa i w WoWa( sunwell, krucho u mnie z kasą ). Mam nadzieję, że będzie fajnie ;_;

Witam na forum :)

Okeeej ? dzień dobry ale to :

Mam na imię Patryk i pochodzę z Okolic Tarnowa ( Takie małe miasto blisko Krakowa ).Mam na imię Moją przygodę z mmo zacząłem

to dziwnie wygląda , ale 2 raz napiszę : Dzień Dobry. :)

witanko

Siema chyba xD lolz

Łapka

Kolejny co gra w to ...... przemilczę . Witaj

Lepiej grać w coś co jest łatwe nie ?. A tak hello :P. Witaj na pokładzie :).

Coś dużo ostatnio ludzi tu dołącza :) to chyba dobrze

WITAM! :D

witamy cie ;D

Kolejny co gra w to ...... przemilczę . Witaj

kolejny co gra w to zafajniste cos, jak LoL, tak, racja;)

Siemka, mówi do Ciebie najlepszy użytkownik tego forum, więc masz pewien zaszczyt, ale.. Przejdźmy do tematu.. Cześć xD

Czeeeeeeeeeee!

Heloł :]

Cześć

Witam!: )

Witam i życzę ci tego żebyś trzymał jakiś poziom.

Cześć

no elo xD

Deja Vu ?!

OMG cześć xP

Witam.

Nie wiem za bardzo co osobie napisać, ale może coś mi się uda.Mam na imię Patryk i pochodzę z Okolic Tarnowa ( Takie małe miasto blisko Krakowa ).Mam na imię Moją przygodę z mmo zacząłem od Metina2. Uważam, że mam dziwnie poglądy i zdarza mi się nadużywać 3 kropek ... nawet często. Dlaczego lubię mmo ? Uwielbiam kiedy grę kształtują ludzie i kiedy sam mogę do niej coś wnieść. Czasem zdarza mi się trolować :(. Aktualnie gram w LoLa i w WoWa( sunwell, krucho u mnie z kasą ). Mam nadzieję, że będzie fajnie ;_;