Cześć

Już od jakiegoś czasu zaglądam na stronę mmorpg. Bardzo przypadł mi do gustu styl pisania tutejszych redaktorów i to prawdopodobnie to mnie zatrzymało. Z samym forum nie miałam styczności i uznałam, że ten dział będzie najlepszą opcją do rozpoczęcia jakiejkolwiek aktywności.

Tak więc "Cześć" wszystkim naraz i każdemu z osobna. Jestem Czar (w dziedzinach typu: gry, anime itp. można przyjąć, ze nie posiadam imienia), mam 21 lat. Grami MMO interesuję się od około 6- 7 lat. Moje zainteresowani swój początek zawdzięcza grze Silkroad Online. Obecnie na moim komputerze przetrzymuję 3 produkcje: Aion, TERA i Neverwinter.

W pakiecie moich hobby znajduje się również motoryzacja (z naciskiem na jednoślady) i manga oraz anime.

Nie przychodzą mi do głowy pomysły na szersze rozwinięcie tematu, więc na tym zakończę. ;)

NO i spoko

Witamy i życzymy miłego, długiego pobytu na forum. Zobaczymy się pewnie nie raz ;p
(Też gram w NVO wczoraj zaczeliśmy od nowa)

Nie zraź się obecnym stanem mentalnym forum i unikaj SB ;p

Uważaj, to forum może Cię czymś zarazić i będzie z Tobą źle :P. Witamy w naszej rodzinie, wszyscy się tu kochamy <3. Obyś została z nami jak najdłużej i jak to Magar powiedział "Nie zraź się obecnym stanem mentalnym forum".

Aha:

Run-You-Fools.jpg

ps. gdybyś chciała dowiedzieć się co i jak na forum, to pw. np. do takiego Magara czy Ajrona nie warto pisać, bo Cię czymś zarażą. Huehuehue.

Na szczęście z reguły jestem ślepa na mroczną stronę forów, dopóki sama nie wpakuje mi się przed twarz w dość brutalny sposób.

Miejmy nadzieję, że jakoś przetrwam ten pierwszy wstrząs ;)

Niezłą macie metodę. Na wstępie siać niepokój wśród nowych użytkowników :D

Witam kolejną kobietę w naszych szeregach :) Powodzenia i mam nadzieję że portal lub forum pomoże tobie w dalszej przygodzie z grami MMORPG :)

czesc mozesz sie sie zakumplowac z Ajronkiem to tutaj jest najlepszy kocur pozdrawiam

Czesc. I tak nie ma tu juz o czym pisac, wiec pewnie znikniesz po tym powitaniu. Karczma <3

Cześć, cześć.

Mistrzami w zachęcaniu do aktywności raczej nie zostaniecie :D

Zobaczymy, może znajdę coś dla siebie i ostatecznie nie będzie aż tak źle. W innym wypadku dołączę do grona forumowych stalkerów ^^

Już od jakiegoś czasu zaglądam na stronę mmorpg. Bardzo przypadł mi do gustu styl pisania tutejszych redaktorów i to prawdopodobnie to mnie zatrzymało. Z samym forum nie miałam styczności i uznałam, że ten dział będzie najlepszą opcją do rozpoczęcia jakiejkolwiek aktywności.

Tak więc "Cześć" wszystkim naraz i każdemu z osobna. Jestem Czar (w dziedzinach typu: gry, anime itp. można przyjąć, ze nie posiadam imienia), mam 21 lat. Grami MMO interesuję się od około 6- 7 lat. Moje zainteresowani swój początek zawdzięcza grze Silkroad Online. Obecnie na moim komputerze przetrzymuję 3 produkcje: Aion, TERA i Neverwinter.

W pakiecie moich hobby znajduje się również motoryzacja (z naciskiem na jednoślady) i manga oraz anime.

Nie przychodzą mi do głowy pomysły na szersze rozwinięcie tematu, więc na tym zakończę. ;)