Czy bedzie dla mnie? +EU/RU/JP,KO

Witam

Temat zakladam w celu znalezienia odpowiedzi"Czy ta gra bedzie dla mnie".

Może zaczne od tego, ze czasu na granie mam sporo. Jako że wiem że to grindownik jednak.

-Czy rzeczywiście każda postac wyglada tu tak samo? Wydaje mi sie jakby wszyscy...latali w tym samym nie ważne od levela/drastycznie podobnym. To samo tyczy sie wygladu broni. Strasznie lubie "fajnie" wygladac i sie czyms wyrozniać

Wiem że jest pare kostiumów za real kase. Ale jak poza tym?

-Mounty/Pety są jedynie za kase premium? Duża jest ich ilość?

-Nie mam zamiaru się scigać o lvl, etc. Chce czerpać przyjemność z odkrywania świata, fabuły,handlu a przede wszystkim walki. Jak sie tu odnajde?

-Jak to z tym no-targetem i skillem w ogarnianiu postaci? Dotrzymuje kroku chociaż troche Dark souls czy vindictusowi gdzie bez gearu damy rade pokonać koncowe bossy mimo ze zajeloby to pare h?

Jeszcze rzecz o serwerach.. Jest rozwijany dalej patch ktory zapewnia nam jezyk angielski w innych wersjach gry ru czy ko? O ile...vpn'y dalej działają?

Wiesz jeśli nie śpieszysz się z lvl i nie chcesz nie wiadomo jaki być na pvp bo inni co mają jednak większą sumę kasy = lepsze eq, no ale jak chcesz sobie powoli expić odkrywać świat to gra jest fajna.

tzn powoli... Siedze po 10-17 godzin dziennie :P poprostu... nie gonie, bez spiny. Lubie chill, zatrzmać się by podziwiac motyle i wąchać kwiatki. Boje sie troche tego systemu robotnikow, nie jest to jak gra przegladarkowa?

1. Kompletów zbroi jest mało. Jednak każdy element możesz pomalować i dzięki temu się wyróżniać. Miecze, ekwipunek dla konia, wozu też.

Kostiumów za kasę jest całkiem sporo do wyboru. Można je też kupić na markecie (słaba dostępność - rozchodzą się jak świeże bułeczki ale są tanie). Je też można pokolorować.

Barwniki (losowe) kupujesz za lojalki (za dzienne logowanie), w item shopie lub na markecie. W tym ostatnim wybierasz konkretne kolory.

Dla przykładu tak wygląda grunil armor:

1941cd4de585b4cbmed.jpg

a tak trochę pokolorowany:

d0e7492a57fa9360med.jpg

2. Konie możesz łapać, levelować, rozmnażać lub kupić na markecie. Wygląda to tak jak na filmiku:

https://www.youtube.com/watch?v=Y043KC1xuu4.

W item shopie nie ma koni, są za to zestawy ekwipunków.

Pety - czasami są rozdawane w eventach, za dzienne logowanie. Na markecie bardzo, bardzo trudno je dorwać. Powyżej 50lvl, jeśli gra Ci się spodoba to warto sobie kupić. Ja biegam z 2 peciakami (pingwin z eventu) i kociakiem. Sporo pomagają w podnoszeniu lootu. Wybór w is jest spory.

3. Walka według mnie jest fenomenalna. Nie ma tu wciskania przycisków z rzędu 1-6 tylko umiejętności są od razu zbindowane. I to w taki sposób, że walka jest bardzo intuicyjna. Na youtube znajdziesz pewnie gameplaye poszczególnych klas ale podrzucę zapis stremów z maehwy:

https://www.twitch.tv/szept007/v/94830886

a tak będzie wyglądać za miesiąc/ półtora po przebudzeniu:

https://www.twitch.tv/ikassia/v/94843565

Fabuła jest prowadzona do 50lvl, później są tylko q prowadzące do expowiska.

Oprócz bicia mobów możesz bawić się w ścinanie drzewek, kopanie skałek, gotowanie, alchemie, przerabianie surowców, handel, łowienie ryb, polowanie, zajmowanie się ogrodem, upiększanie rezydencji, zdobywanie wiedzy, rozmnażaniem koni etc.

Na początku może to trochę przytłoczyć.

Na ostatnie pytanie trochę ciężko odpowiedzieć. Przy słabym gearze będziesz wolniej bić mooby i zdobywać mniej expa i kasy. Da się pokonać silniejsze moobki jednak trwa to dłużej.

Z guest pass'em możesz testować grę przez 7 dni. Mogę podesłać na pw.

Co do walki to grałem na Ruskim serwerze. Ale po każdym patchu był problem z aktualizacją, sporo zabawy a jeszcze ruskiego nie znam to zanglojęzyczyć trzeba było a patch angielski juz chyyba nie wychodzi. I same konie są dalej? kiepsko :ccc

Ale oczywiście. Reszte dogadam z tobą na pw jakbyś był tak uprzejmy :D

zalezy czy lubisz grindowniki. jesli tak to ta gra jest zdecydowanie dla ciebie

odnosnie combatu w tej grze to na chwile obecna ma chyba najlepszy system walki w mmorpgach. bardzo skillowy, jak ktos mowi inaczej to daleko w tej grze nie zaszedl albo jest typowym placzacym noskillem .

Jesli ktoś ma wolnego guest passa to ja również chętnie skorzystam. Sprawdzę czy będzie płynnie chodzić przed ewentualnym kupnem. Dzięki.

Witam

Temat zakladam w celu znalezienia odpowiedzi"Czy ta gra bedzie dla mnie".

Może zaczne od tego, ze czasu na granie mam sporo. Jako że wiem że to grindownik jednak.

-Czy rzeczywiście każda postac wyglada tu tak samo? Wydaje mi sie jakby wszyscy...latali w tym samym nie ważne od levela/drastycznie podobnym. To samo tyczy sie wygladu broni. Strasznie lubie "fajnie" wygladac i sie czyms wyrozniać

Wiem że jest pare kostiumów za real kase. Ale jak poza tym?

-Mounty/Pety są jedynie za kase premium? Duża jest ich ilość?

-Nie mam zamiaru się scigać o lvl, etc. Chce czerpać przyjemność z odkrywania świata, fabuły,handlu a przede wszystkim walki. Jak sie tu odnajde?

-Jak to z tym no-targetem i skillem w ogarnianiu postaci? Dotrzymuje kroku chociaż troche Dark souls czy vindictusowi gdzie bez gearu damy rade pokonać koncowe bossy mimo ze zajeloby to pare h?

Jeszcze rzecz o serwerach.. Jest rozwijany dalej patch ktory zapewnia nam jezyk angielski w innych wersjach gry ru czy ko? O ile...vpn'y dalej działają?