tak jak w temacie czy musze kupowac DLC ? Chcialbym poznac roznice czy to tylko po prostu questy czy maja przewage lepsze ciuchy czy tez jakies skille ?
Czy bez DLC jestem wstanie sie bawić na tym samym poziomie co gracze posiadajacy je?
Sam jestem ciekawy podłączam się do pytania , bo dziś kupiłem teso + explorer packa za 4 zł
W zasadzie DLC nie dają przewagi jedynie tyle, że setów z DLC nie możesz craftować, ale możesz kupić albo znaleźć craftera, który Ci ten set zrobi. Jeśli dopiero zaczynaciie grę to przed wami sporo contentu z podstawy także z DLC nie ma się co spieszyć, bo macie grania tak na 1-2 miesiące (zależy ile czasu poświęcicie na grę).
Racja, DLC po prostu ucinają Ci jakieś różne questy i ewentualnie skille. Jednakże sytuacji takiej jak w WoWie, że stoisz na outlandzie i patrzysz jak odpływają na northrend by tam wbić lvl capa to nie ma Spokojnie można grać bez tych DLC.
Dołączę się do tematu i zapytam.(wiem mogę sobie wyguglać )
ESO ma abonament czy kupuje i gram?
Kupujesz i grasz
Sam jestem ciekawy podłączam się do pytania , bo dziś kupiłem teso + explorer packa za 4 zł
można spytać gdzie? mam ochotę pograć ze znajomymi, a kilka z nas nie ma podstawki
nvm, chyba źle zrozumiałam, to sam explorer's pack jest za 4zł. Napisałeś tak, jakby podstawka z DLC kosztowała 4zł.
Tez kupilem dzisiaj xD Sporo ludzi kupuje po tym dodatku. Abonament duzo nie daje ani dodatki dopiero jak sie wbije max lvl to cos tam daje.
nvm, chyba źle zrozumiałam, to sam explorer's pack jest za 4zł. Napisałeś tak, jakby podstawka z DLC kosztowała 4zł.
dokładnie źle to napisałem podstawkę samą z g2a kupiłem za 40 zł
dlc kosztował 4. Co do ludzi faktycznie jest ich sporo.
Gram (powiedzmy że gram, mam przegrane jakies 80h) odkąd gra jest b2p, i poza linimai questów, pasywkami, chyba dwoma albo trzema mapkami i dwoma dungami nie widać praktycznie różnicy (no i jeszcze te itemy których nie można wykraftować) sam bardzo długo na tym myslalem czy dlc nie popsują gry tym co jadą na podstawce ale w mojej opini nie psują, na raidy wjedziesz ze wszystkimi, na dungi wejdziesz ze wszystkimi i co do pvp tez nie ma co sie martwić że bedą CIe gnębić wykoksowane postacie z itemami z dlc ponieważ pvp w eso działa troszke inaczej, nie ma open pvp tylko jest jedna wielka mapka na której toczą sie bitwy i to jest raczej mass pvp na których walczy się całymi składami zatem róznica w gearze się zaciera, pozdrawiam i zapraszam do kupna gry, warto:)
Ja gram od półtora roku i w zasadzie potwierdzam wszystko co wyżej ;). Zapraszam.
Dobrze wiedzieć
Gdzie jest za 1 euro?
Ja jako w zasadzie jedna z pierwszych osób grajacych w TESO na tym forum powiem wam szczerze, że i bez DLC gra się genialnie, po prostu:
czy bez DLC jestem wstanie sie bawić na tym samym poziomie co gracze posiadajacy je ?
Tak.
@up nie za jeden Euro tylko za 4 zł na G2W
Ja jako w zasadzie jedna z pierwszych osób grajacych w TESO na tym forum powiem wam szczerze, że i bez DLC gra się genialnie, po prostu: czy bez DLC jestem wstanie sie bawić na tym samym poziomie co gracze posiadajacy je ? Tak. @up nie za jeden Euro tylko za 4 zł na G2W
Podaj link bo nie mogę znaleźć.
https://www.g2a.com/the-elder-scrolls-online-explorer-s-pack-dlc-cd-key-global.html
zjeżdżasz niżej i tam masz oferty najtańsza z a 3 coś
ja tez mam pytanie http://allegro.pl/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited-dlc-24h-i6267111388.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=132285 Jesli kupie cos takiego to musze do tego jeszcze jakies dodatki dokupowac?
To jest explorer's pack, nie jest to typow dlc, to pozwala ci dolaczyc kazda rasa do kazdej frakcji.
tak jak w temacie czy musze kupowac DLC ? Chcialbym poznac roznice czy to tylko po prostu questy czy maja przewage lepsze ciuchy czy tez jakies skille ?