Plyta to msi n1996 socket am2 moje czesci z tamtego kompa to 2.5 gb ram ddr 2 karta gigabyte 1 gb dalej zasilacz wymienie z tej plyty na moj 600 w np i chyba tyle. Jakievo procka moze miec ta plyta ?
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
Plyta to msi n1996 socket am2 moje czesci z tamtego kompa to 2.5 gb ram ddr 2 karta gigabyte 1 gb dalej zasilacz wymienie z tej plyty na moj 600 w np i chyba tyle. Jakievo procka moze miec ta plyta ?
zaczynam myśleć że trollujesz -.-
Nie bo plyty mi nie naprawil. Pytam bo moge taka plyte zkolowac za grosze i sie pytam czyuciagnje wiec.
Dzieki a plyta uciagnie moje podzespoly ?
na mocnej linie...
Podaj proszę model płyty głównej bo oznaczenie n1996 jest na każdej starej płycie MSI.
Jedyne co pisalo to socket am2
Ja mam pomysł zarób kasę i kup odrazu cały komputer.......
A ja mam inny pomysl naprostuje te piny albo zmienie plyte. Proste mnien wyniesie kasy a moze sie uda.
3 tematy założone, rozmowa o hardware, wygiętych pinach a 0 zdjęć pokazanych. Wyślij zdjęcie tych zagiętych pinów, tak, żeby cały slot na procesor było widać. Ciekaw jestem jak wyglądają zagięte PINy w sockecie LGA 775.
PS. przykładowy upload: www.zapisz.net
3 tematy założone, rozmowa o hardware, wygiętych pinach a 0 zdjęć pokazanych. Wyślij zdjęcie tych zagiętych pinów, tak, żeby cały slot na procesor było widać. Ciekaw jestem jak wyglądają zagięte PINy w sockecie LGA 775.PS. przykładowy upload: www.zapisz.net
no ja też jestem ciekaw ten korek wciąga nosem ten syf z am2, pomijając już że do amd potrzeba mocnej płyty (sekcja zasilania) żeby sam komp nie zbijał taktów cepa ale to już za dużo info... no to czekamy na 4 temat ze zdj...
aha co do tematu pociągnie, lecz korek będzie bardziej wydajny mniej prądożerny i lepiej zachowuje się po o/c
co do obsługi procków szukasz na str msi swojego mobo w dokumentacji cpu list i masz wszystkie obsługiwane procki lecz bawić się w stara mało wydajną platformę..
już lepiej kupić za grosze płytę na 775 i się cieszyć niż bujać się z czymś co jest do niczego
Plyta to msi n1996 socket am2 moje czesci z tamtego kompa to 2.5 gb ram ddr 2 karta gigabyte 1 gb dalej zasilacz wymienie z tej plyty na moj 600 w np i chyba tyle. Jakievo procka moze miec ta plyta ?Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
Ja pierniczę człowieku kup sobie komputer jak po prostu nie umiesz go składać, co lepsze składasz jakiś szajs 2.5 gb ram i ddr2 nie dziwię się, że Ci nie działa taki staroć.
Zamiast zakładać ten temat może sprawdź te papierki co masz od kupna płyty - na bank masz rozpiskę co może na danej płycie działać. Doprawdy nie trzeba mieć wiedzy jaką ma MasujDzika, by takie coś sprawdzać.
Co Ty masz z tym Tapatalkiem i SM? Nie wiem czy Ty się chwalisz czy żalisz czy co. Może użyj tego cała Szambopałka do znalezienia kombatybilnego sprzętu.
Ja pierniczę człowieku kup sobie komputer jak po prostu nie umiesz go składać, co lepsze składasz jakiś szajs 2.5 gb ram i ddr2 nie dziwię się, że Ci nie działa taki staroć.Zamiast zakładać ten temat może sprawdź te papierki co masz od kupna płyty - na bank masz rozpiskę co może na danej płycie działać. Doprawdy nie trzeba mieć wiedzy jaką ma MasujDzika, by takie coś sprawdzać.Co Ty masz z tym Tapatalkiem i SM? Nie wiem czy Ty się chwalisz czy żalisz czy co. Może użyj tego cała Szambopałka do znalezienia kombatybilnego sprzętu.
"Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka" to jest automatyczny dopisek do wiadomości z tej aplikacji.....