Czy da rade odpalic na moim laptopie?

Czy gra pojdzie mi na laptopie

Procesor: Intel Core i3-2330M CPU 2.20 GHz

Ram: 4gb

i karta graficzna AMD Radeon HD 7400M Series ?

Laptop za nowy nie jest . Prosze o pomoc przy wlaczaniu wyskakuje mi critical error 6 wczesniej pokazywal sie blad z directem .

Z gory dzieki za pomoc. specjalnie tutaj konto zalozylem bo kupilem gre a juz 3 dzien nie moge sam nic wykombinowac boje sie, ze to wina sprzetu

No z takim sprzętem to na 100% sobie nie pograsz. Nawet jeżeli w końcu jakoś odpaliłbyś tą grę, to nawet na low byś nie poszalał, przykro mi.

Jak nie sprawdzisz to sie nie dowiesz, a ja zaraz sprawdze i Ci powiem.

A co do critical error 6 to aktualizowales wszystkie stery? (karta, directx i wszystko co mozliwe na stronie producenta?) i mozesz dac repair w launcherze (taki trybik kolo realm online).

Edit. Na low gra wyglada jak drewno ale masz ok. 40fpsow, na srednich teksturach i renderowaniu 30-35fpsow, da sie grac, a sprawdzane bylo na karcie o 700MHz slabszej od twojej :P processor wyrobi, ram wystarczy.

Wiec mysle ze spokojnie zagrasz i nawet nie bedzie tak brzydko.

Moge ci screeny podeslac jak to bedzie mniej wiecej wygladalo jak chcesz :)

Wydaje mi się, że powinno Ci ruszyć, jednak nie masz co mażyć na zbyt ładnej grafice. W ESO między low a medium jest całe milenium graficzne, więc przygotuj się na mały szok. Mimo wszystko gra warta poświęcenia jej czasu. Ja osobiście przez ponad rok cisnąłem w ESO na laptopie toshiby: http://www.komputronik.pl/product/120297/Komputery/Laptopy/Toshiba_Satellite_L650_1NU.html więc Ty na swoim na spokojnie powinieneś uciągnąć ;)

procek troche słaby, ale moze pojdzie

Czy gra pojdzie mi na laptopie

Procesor: Intel Core i3-2330M CPU 2.20 GHz

Ram: 4gb

i karta graficzna AMD Radeon HD 7400M Series ?

Laptop za nowy nie jest . Prosze o pomoc przy wlaczaniu wyskakuje mi critical error 6 wczesniej pokazywal sie blad z directem .

Z gory dzieki za pomoc. specjalnie tutaj konto zalozylem bo kupilem gre a juz 3 dzien nie moge sam nic wykombinowac boje sie, ze to wina sprzetu