Czy da się kupić Minecrafta ( gift keya ) za SMS?

Siema, tak jak napisałem w temacie interesuje mnie czy da się kupić minecrafta ( gift keya ) za SMS... aby z konta free zrobić konto premium i spokojnie pykać w mc nie zwracając już uwagi na pirata :P Jeżeli dało by się kupić za SMS to poproszę o jakąś instrukcję lub wskazówkę. Z góry thx

Za SMS raczej nie, bo gra kosztuje około 60 zł. Nawet nie wiem czy takie sms'y dałoby się wysyłać B)

@up

Smsy są nawet po 90 ileś złotych, ale jeśli chciałby kupić minecrafta za sms (nie ma takiej opcji) zapłaciłby około 3 razy więcej.

Co do Minecraft możesz go kupić na dwa sposoby:

-Przez główną stronę Minecraft czyli przez Paypal Koszt aktualny to 62 złote (Polecam ten sposób sam tak zrobiłem i nie miałem żadnych problemów , dla tych co nie wiedzą kod aktywacyjny dostajemy na e-mail )

-Allegro Ceny są tam różne zapewne od 20 do 70 zł lecz może ktoś was oszukać a może nie , lecz też jest taka szansa że kupicie aktywowane konto czyli będziecie mieć czyjś nick na grze

Siema, tak jak napisałem w temacie interesuje mnie czy da się kupić minecrafta ( gift keya ) za SMS... aby z konta free zrobić konto premium i spokojnie pykać w mc nie zwracając już uwagi na pirata :P Jeżeli dało by się kupić za SMS to poproszę o jakąś instrukcję lub wskazówkę. Z góry thx