Witam wszystkich mmo maniaków
Mam takie pytanie, czy w DDO da się jeszcze spotkać jakieś żywe dusze z którymi możnaby pograć ?
No i jak wygląda system płatności, czy to typowe P2W ?
Pozdrawiam
Mam takie pytanie, czy w DDO da się jeszcze spotkać jakieś żywe dusze z którymi możnaby pograć ?
Pozdrawiam
Moim zdaniem DDO jest w bardzo dobrej kondycji, Po kilkumiesięcznej przerwie powróciłem do gry i gra się wyśmienicie, co do P2W to ja do 16lvla nie wydałem nawet jednego coina. Myślę ze z samych favor points możesz otrzymać wystarczająco DDO coins żeby wykupić minimum przygód umożliwiających granie. Pytanie jednak czy warto oszczędzać? Zapewniam że lokacje przygotowane przez zespół Turbine są warte wydania pieniędzy. Ktoś mądry obliczył że żeby kupić wszystkie potrzebne do gry rzeczy, należy wydać jednorazowo około 130zł. Czyli nawet mniej niż ostatnie tytuły B2P. gra zdecydowanie jest tego warta. Pozdro,
Gram już w to 3 lata i żadnego kryzysu jeszcze nie było ,a więc na liczbę graczy nie można narzekać
A ja mam pytanie czy w DDO można kupić coś przez smsa bo na komie mam trochę oszczędzonej kasy . Bardzo bardzo dużo czy jest możliwść np. płacenia smsem
.
Można płacić poprzez SMS.
Jest to jednak nieco mniej opłacalna forma płatności niż przelewem.
DDO juz zaczyna pomalu umierac... Patrzalem ostatnio na serwery wiec wiem co mówie.
Ok jeśli można to sprawdzę te mmo po świętach .
Umierać? Niedawno założyłem nowe konto i zarówno na tej wysepce dla nowicjuszy, jak i w dalszej rozgrywce nie narzekam na brak graczy. Może nie jest ich tak dużo, ze mój pc zaczyna miewac spadki fps'ów, ale wystarczająco.
@Up
Dokładnie.
Właśnie niedawno założyłem sobie drugą postać, a więc zapraszam do gry na Cannith
Ja w końcu zagram w tę grę bo nigdy jakoś nie grałem .
Ok, w takim razie dziś w nocy zassam i także dołączę do graczy DDO
Pozdrawiam
Chyba do zamnięcia
Na prośbę autora, temat zamykam.
Pozdrawiam