Czy dużo ludzi jeszcze gra?

Witajcie! Otóż zamierzam kupić pudełkową wersję gry Shaiya w biedronce, lecz gdy ostatni raz wszedłem do gry (jakieś 6 miesięcy temu) to nie było praktycznie nikogo... Nie chciałbym wydać kasę (mimo, że 10 złotych to nie jest jakoś dużo) na grę w której nie można znaleźć party albo kogoś do PvP. Nie ma nic gorszego niż miasto świecące pustkami... Co innego expowisko, ale to już inna rzecz :-) Bardzo bym prosił o odpowiedź. Pozdrawiam Trybik0710 :-)

Po pierwsze, te 300 gier w Biedronce po 10zł o których przeczytałeś na news'ach to będzie tak, że w twojej Biedronce będą losowe gry, a więc nie musi być tam wcale Shayi, po 2, po co kupywać nawet za te 10zł skoro masz gre na oficjalnej stronie i pobierasz za darmoszke, po 3, Shaiya to już przeżytek, mało kto w to gra, grafika jest według mnie głównym powodem który odpycha w tej grze, mnie chyba odepchnęło levelowanie bo było monotonne ale przyznam że wygląd gry także, nie oszukujmy się, gracze teraz stawiają głównie na wygląd gry dlatego grają w Aiona, który nie pójdzie na byle jakim sprzęcie. Podsumowując, pobierz gre, sprawdź ile jest populacji, jak Ci przypadnie do gustu to leć do Biedry w poniedziałek, może Ci sie przyfarci i trafisz akurat na Shaiye w swoim sklepie.

Jedno wiem na pewno.

- dużo ludzi przybędzie, dzięki tej wersji pudełkowej.

Kiedyś ogólnie grałem i było masę osób. Tam nawet jakiś event był to aż kompa zacinało tyle luda było. Jak jest teraz? - nie wiem.

Tak etc. to już chyba bardziej polecilbym Ci polować w Biedronce na takie tytuły jak Heroes V : Kuźnia Przeznaczenia czy Devil May Cry 4.

Te dwie gry akurat mam. Wiem, że w biedronce nie będzie całe stoisko gdzie będzie równa liczba 300 gier, ale liczyłem, że trafię akurat na Shaiyę. Z tego co czytam to rzeczywiście gra już lekko podupadła... Pamiętam jak jakieś 2 czy 3 lata temu grałem, to ludzi było sporo. Wychodzi na to, że nie warto kupować Shaiyi... No cóż, trudno, może będzie coś innego :-) Wiem, że piszę w złym temacie ale nabijanie 40 postów jest dla mnie po prostu czystym debilizmem i naciąganiem ludzi na pisanie bzdur i pchnięcie ,,sztucznego'' życia w to forum, więc chcę się zapytać jaką grę na teraz polecacie? Chodzi mi tylko o MMORPG z dość niskim Pay2Win i dość duża populacją. rozmyślam o POE, ale szukam też czegoś innego. A tak jak pisałem, zaśmiecać forum jakimiś bzdetami tylko i wyłącznie po to, aby nabić 40 postów to jakaś żenada i utrzymywanie ludzi na tym forum... Pozdrawiam Trybik0710. Aha, nie obchodzi mi jakiś warn czy ban, po prostu chcę znaleźć dobre MMORPG :-) Jeszcze raz pozdrawiam Trybik0710 :-)

Jestem bardzo doświadczonym graczem shaiyi mam kilka bardzo długich lat przegranych w nią i jak czytam te posty i co odpowiadacie chłopakowi to aż mi się śmiać chcę . Drogi kolego nie ma sensu żebys kupował tą grę ponieważ jest za darmo szkoda twoich 10 złotych lepiej wydaj je na coś innego . Jeśli chodzi o serwer oficjalny polski serwer Shaiyi został on kąpolenie zniszczony bez developerów , w biedronce 10 zł a ludzie samochody na tej grze zostawali żeby mieć tylko lepszy sprzęt i wydawać tysiąc i rozbić gorączki , dlaczego ? bo gra ma moim zdaniem rewelacyjny system pvp i gra sprawia wiele frajdy i comunnity czas było strasznie bratnie i dla ludzi się w tą gre grało . Obecnie serwer polsko-turecki kolejny świetny pomysł developera . Moim zdaniem nie ma sensu zaczynać grać w tą teraz 3 lata temu miód , teraz syf . Jedynie prywatne serwery w tym kilka polskich i darmowych trzyma klase tej gry , ale cięzkie twoje życie na tym privie jak nie masz doświadczenia .

Jakie MMO ci mogę polecić ? myśle że Aion mogł by ci przypaszać do gust mi akurat nie podchodzi , ale Tera Online która jest piękna graficznia i daję całkie nieżłą frajde z gry ale po 2 miesiącach jest nudna :( więcej dobrych MMO nie znam wiele wychodzi teraz słabych produkcji ale zobaczymy co czas pokaze .

Witajcie! Otóż zamierzam kupić pudełkową wersję gry Shaiya w biedronce, lecz gdy ostatni raz wszedłem do gry (jakieś 6 miesięcy temu) to nie było praktycznie nikogo... Nie chciałbym wydać kasę (mimo, że 10 złotych to nie jest jakoś dużo) na grę w której nie można znaleźć party albo kogoś do PvP. Nie ma nic gorszego niż miasto świecące pustkami... Co innego expowisko, ale to już inna rzecz :-) Bardzo bym prosił o odpowiedź. Pozdrawiam Trybik0710 :-)