Czy gra jeszcze żyje?

Nie chodzi mi o Polskie Serwery, o tak nie mam w co grać a chciałbym powrócić do czasu grindu. Moje pytania brzmią następująco :

1. Jak tam trzyma się amerykański serwer ?.

2. Czy już jest wyludniony, czy grają same boty ?.

3. Czy warto poświęcić czas aby zagrać w to od początku i osiągnąć minimum 80 lvl ?.

4. Czy gra nadal jest trudna ?.

5. Jak tam IS (Iteam Shop) czy daje przewagę czy nie ?. Kiedyś to tyko było można kupić miksturki które nie dawały przewagi.

6. Czy na low lvl znajdę chętnych do expienia (chociaż tutaj wolę być samotnikiem bo jestem a społeczny) ?.

7. Czy gra upada, czy nadal jest rozwijana (tak jak kiedyś pamiętam niektóre eventy miodzio) ?.

8. Najważniejsze, czy poprawiono optymalizację gry ?.

1. Bardzo dobrze. Wczoraj wszedł duży patch, Valiance.

2. Boty są do ~87. Na swampie się wykruszają. A ogólnie graczy żywych jest bardzo dużo.

3. Tak, warto.

4. Nie, nie aż tak.

5. Trochę kosmetycznych zmian, exp boosterki, itp. Ogólnie nic specjalnego.

6. Jakieś tam low lvl party na kamę czy RB są. Na spoty średnio.

7. Jest rozwijana (patrz pkt.1), eventy są bardzo często i są różnorodne, a nagrody miodzio.

8. Ciężkie pytanie. I tak i nie. Miejscami jest lepiej, miejscami tak samo, ale ogólnie jest postęp.

To chyba sobie na święta l2 pobiorę ty za info :). Trzeba jakoś przeczekać okres świąteczny.

Spoko. Jbc to mój nick in-game to Aranisus, serwer NCSoft, Naia. Z forum gra też Fuji, jego dziewczyna i Morświn, to możesz popytać nas o pomoc i mentora.

No spoko najpierw muszę pobrać to ale na pewno w l2 zagram bo nic nie mam innego na oku.

A jak wygląda różnica w pingu między NCSOFT a Innova ??? Poza tym dalej ludziki biegają ze wspomagaczami na pvp ???

NCSoft? Wszystkie top klany jada na ZRangerze (bot / autotargeter i program pvp), kazdy kto moze to to ma, nie wiem jak wyglada z tym sprawa na Innova 4game Core, ale na bank jest tego mniej. Jesli chcesz uzerac sie tam z bardzo duza iloscia dualboxow i botow to prosze bardzo idz na US official.

Ping do Innovy okolo 30-45, do NCWest okolo 150/180+ i na siege nie pograsz bo zacznie cie wcinac bez lagfixa WTFast.

Nie chodzi mi o Polskie Serwery, o tak nie mam w co grać a chciałbym powrócić do czasu grindu. Moje pytania brzmią następująco :

1. Jak tam trzyma się amerykański serwer ?.

2. Czy już jest wyludniony, czy grają same boty ?.

3. Czy warto poświęcić czas aby zagrać w to od początku i osiągnąć minimum 80 lvl ?.

4. Czy gra nadal jest trudna ?.

5. Jak tam IS (Iteam Shop) czy daje przewagę czy nie ?. Kiedyś to tyko było można kupić miksturki które nie dawały przewagi.

6. Czy na low lvl znajdę chętnych do expienia (chociaż tutaj wolę być samotnikiem bo jestem a społeczny) ?.

7. Czy gra upada, czy nadal jest rozwijana (tak jak kiedyś pamiętam niektóre eventy miodzio) ?.

8. Najważniejsze, czy poprawiono optymalizację gry ?.