@up - genialne podejście... Możesz grać warriorem z pochodnia... ale jaki jest sens skoro mozesz biegać z 2H swordem? Ale chwila, chwila. Po co grać z 2H swordem, jaki jest sens? skoro mozna biegac z 1h swordem i tarcza. Ale chwila, jaki jest tego sens? Skoro mozna biegac z dwoma swordami... itd itp. No ale nie ma co się dziwić, zawsze są "króliczki" mety i ci co metę kształtują. W każdej grze tak jest praktycznie - w gw2 grałem ele przy premierze na 2 daggery i rozwalem nawet do 3 innych graczy... a potem patrzysz : łup, na metabuild mamy ele pod 2 daggery. Okej, jakis miesiac temu gram w lola, o, nowa postać - taliyah. Patrzę, ale fajnie się nią gra. A teraz? Łup, jest w mecie w tierze 1 lub 2. No ale tak to już jest : a ilu wyzwisk się nasluchalem to nawet nie wspomnę xD. To samo też w gw2 bylo - zerk meta? Super, ja biegalem w knight. I potem wszyscy padali a ja ich musialem wskrzeszac i jeszcze wiekszego dpsa mialem xd
???
Twoja wypowiedz nie ma najmniejszego sensu lub jej zupelnie nie rozumiem. Mozesz sobie biegac w czym chcesz, w jakimkolwiek buildzie chcesz, z jakimkolwiek broniami, ale meta nie istnieje bez powodu i poprzednik Ci to wyjaśnił. Uwierz mi, że są ludzie którzy testują właśnie takie "2 swords" warriorow na golemach i gdyby to było dobre, community o tym by dawno wiedziało. Dlatego wiekszosc ludzi tak nie biega, bo jedyny sens biegania w off mecie w instancjonowanym pve jest tylko taki by sie wyrozniac i tyle. Argument z dd ele nietrafiony, bo cele dd był bardzo długo metą w zasadzie aż do wejścia HoTa jak usuneli cele amulet.
Nie dziwie sie ze ludzie padali na raidzie jak w knightach biegales skoro zabierales tanka robote i tylko swoj squad zabijales zabierajac aggro tankowi. Ciekawi mnie czy rzeczywiscie osiagnales wiekszy dps w knightach od osoby odpowiednio ubranej i znajacej rotacje w stopni przecietnym, czyli przecietnego gracza PvE w dzisiejszych czasach.