Czy grajom jacyś polacy?

Mam pytanie! Czy gra ktoś może w Wonderkinga? Odstawiłem tak świetną grę(wonderking od bigpoint) tylko dlatego, że samemu nudno się grało, a grindowanie samemu i robienie instancji solo było tak nudne, że nic mnie już tam nie trzymało.

Jeśli ktoś gra, to niech napisze, może warto będzie powrócić. Nie widziałem także polskiego forum na bigpoincie co może być jednoznaczne - polaków gra bardzo mało.

Przez swoje 70+ lvli poznałem może z dwóch polaków.

Ps. Kiedyś granie w mmorpg solo było fajne, ale im dłużej się gra, tym bardziej nudzi się granie w solo. Pewnie dlatego grałem tak długo w RoM ^^ miałem dosyć spoko gildie.

Ja gram mam tam 42lv hihi ale bardzo fajnie sie gra tylko ze teraz za wolny exp

A jakbys nie gral bys mi dal konto?????hihihihihih

A już myślałem że Dzz założył temat...

"Grajom" ja pierdziele...

Pewnie dyslektyk... ^^

Napisałem "wiem, że noobska nazwa tematu" ale chodzi o to, że to fajnie wygląda i tak piszą neo, a dla zabawy napisałem tak i ja.

Konta nie oddam, a jeśli ktoś by spytał dlaczego, to dlatego, że to ja straciłem swój czas na wbicie 70+ i mam sentyment to tej gry.

Ps. 70 wcale nie wbija się tak długo jak się wydaje - być może Priestem albo Rogue.

Ktoś jeszcze gra? .. szkoda ;/

Mam pytanie! Czy gra ktoś może w Wonderkinga? Odstawiłem tak świetną grę(wonderking od bigpoint) tylko dlatego, że samemu nudno się grało, a grindowanie samemu i robienie instancji solo było tak nudne, że nic mnie już tam nie trzymało.

Jeśli ktoś gra, to niech napisze, może warto będzie powrócić. Nie widziałem także polskiego forum na bigpoincie co może być jednoznaczne - polaków gra bardzo mało.

Przez swoje 70+ lvli poznałem może z dwóch polaków.

Ps. Kiedyś granie w mmorpg solo było fajne, ale im dłużej się gra, tym bardziej nudzi się granie w solo. Pewnie dlatego grałem tak długo w RoM ^^ miałem dosyć spoko gildie.