Witam! Mam malutki pomysł, lecz najpierw chciałbym zebrać informacje ile osób z tego forum gra w Runescape'a... Odrazu zaznaczam, że nie interesują mnie posty "GRAŁEM" itp... chodzi mi o osoby które grają... No to życzę miłego głosowania
Czy grasz w Runescape'a?
A jak ktos nie gral.... tez ma uzasadniac swoja wypowiedz? .... bo widzisz nie rozumiem sesu tej ankiety... zapewne conajmniej polowa tego forum nie grala w te gre.... zamiast robic ankiete z tak i nie... wystarczylo zalozyc temat o niej... i wypowiadali by sie tylko ci co grali....
Celem tej ankiety jest sprawdzenie ile osób gra w runesa... a gdyby ich było ponad 10 mozna by stworzyc klan w tejze grze naszej strony/forum
Ja w tą grę gram, odrazy mówię
Ja też, Runescape to chyba najlepsza gra via www. I przy okazji najbardziej rozbudowana.
Pewno że fajna,dojdziecie do końca free części,zrobicie wszystkie questy i zazwyczaj wtedy się żegna z runem.
Dobra widze ze wiecej osob nie gra w to Trudno, pora zamknąć temat
Dziękuje za głosy
Witam! Mam malutki pomysł, lecz najpierw chciałbym zebrać informacje ile osób z tego forum gra w Runescape'a... Odrazu zaznaczam, że nie interesują mnie posty "GRAŁEM" itp... chodzi mi o osoby które grają... No to życzę miłego głosowania