Czy gry Non Target na słabsze kompy jeszcze żyją?

Siemanko, czy gry Non Target na słabsze komputery jeszcze żyją?
Obecnie gram w Continent of the night ale gra wymarła, co prawda gra jeszcze kilka osób no ale to nie jest to co kiedyś. W Dragon Nest nie da się grać na EU… Vindictus również jest martwy ;(

New World mi nie pójdzie ;/ I tak się zastanawiam czy sa jakieś gry nawet nie non target w które ktoś gra . Na słabszy komputer

Infinity dragonnest jest w miare popularny :slight_smile:

Spróbuj gw2 , jest tam coś takiego jak action camera mode, po włączeniu tej opcji mamy non-target , podobno wersja na steam jest lepiej zoptymalizowana niż zewnętrznego klienta a gra nie ma dużych wymagań, spróbuj na steamie pobrać a no i jest f2p z pewnymi ograniczeniami jednak nie przeszkadza to w sprawdzeniu gierki, jak się spodoba to możesz kupić dodatki :slight_smile:

Cześć, Testowałem ostatnio pare serwerów prywatnych Dragon Nesta i z trzech najbardziej popularnych tj : Infinity nest , Dn Origin, I Project Duck , Zdecydowanie poleciłbym Project Duck. Ostatnio wprowadzili multiserver (jest też EU) zreworkowali pare klas i dodają nowego autorskiego assassina (jotum i rai) co przyciąga nowych graczy :slight_smile: Jeśli chodzi Infinity nest ktory polecił kolega to moim zdaniem zdecydowanie bardziej popularny i mechanicznie lepiej zrobiony jest Project Duck. Co najważniejsze serwer stoi już pare lat i jest 0 dosłownie 0 pay to win (w przeciwieństwie do Infinity nest który mocno skupia sie na ładowaniu kasy).
Możesz tez sprobowac non target 2d typu elsword :slight_smile: na slabszym kompie na bank pojdzie.
PS
Nadal uważam że DN ma najlepszy system non target ze wszystkich c9 vindictusów black desertów itd. Jedynie w czym C9 zdecydowanie wygrywa z konkurencją jest PVP :slight_smile:

Istnieje jakiś dobry server C9 bez lagów? Pamiętam dawno temu grałem w gierkę i pvp było miodzio tylko wszystko zabijał desync i lagi.

W GW2 grałem i miałem kupione dodatki, niestety nie mogę się zalogować przez autoryzacje SMS ponieważ było to juz dawno i nawet nie pamiętam jaki tam nr. telefonu podałem ;/ W suporcie trzeba podać kod z kupna dodatków których też nie mam jak i nie pamiętam nazwy postaci… A kolejny raz wydawać kasy mi się nie widzi a bez dodatków gra jest do bani. Za duży świat żeby przemierzać na piechote :wink:

Sprawdzam wlaśnie DN Project Duck (pobiera sie) .

Co do C9 to właśnie pvp mi się tam nie podoba :smiley: Do tego brak graczy. W sumie to do 85 lvl grasz solo a później jedyne mapki jakie robisz to robisz z kimś bo samemu trochę zajmie zrobienie eq i zdobycie ksiąg umiejętności.

Skoro szukasz gry a gw2 by Ci siadło, to może warto kupić pof i hot za mniej jak 100zl i cieszyć się porządna gra z dużym community, niż tracić czas na gry które ledwo ciągną.
Sam eod wprowadza na tyle niewiele że można go kupić w przyszłości, a dwa pierwsze dodatki sprzedawane są razem w cenie jednego.

Auuu :smiley:
Śmieszna sytuacja, okazało się że jeszcze kilka lat temu jak kupowałem dodatki to podałem numer mamuśki :slight_smile: A jak zawsze próbowałem sie zalogować to jej przychodził SMS ale myślała że to jakiś spam i nic nie mówiła tylko kasowała. A teraz sprawdziłem jeszcze raz i słyszę z salonu “no patrz dalej mi takie SMS przychodzą” XDDD HUraaaaa

1lajk