Czy istnieją jakieś darmowe gry typu sandbox?

Tak jak w temacie. Czy istnieją jakieś darmowe i nowsze tytuły od Ultimy? Jeżeli tak to czy jest w nich to coś , ten klimat?

/down

Miałem na myśli coś z lepszą grafą niż UO :P

The Return of DragonSpires.

obczaj to :Phttp://www.forgottenelements.com/

chwila chwila, czy to taki sandbox to ja nie wiem. Nigdzie nie moglem znaleźć info o tym czy można jakoś się integrować ze światem (stawiać chatki itp). Wiesz coś o tym?

Czekam na dalsze odpowiedzi.

Tak jak w temacie. Czy istnieją jakieś darmowe i nowsze tytuły od Ultimy? Jeżeli tak to czy jest w nich to coś , ten klimat?/downMiałem na myśli coś z lepszą grafą niż UO

Tak naginając lekko reguły to sandboxem jest Wonderland Online, świetna gra typu MMO 2d (chyba jedyne 2d które trawię.) i oczywiście jest w pełni darmowa. Gra warta uwagi i choć może nie o to Ci chodziło, może się spodobać.

/Edit Też ciekawą grą z opcją sandbox jest Bontago. Jest nietypowa ale polecam

Czy w Wonderlandzie jest jakas opcja PvP?

Można walczyć z innymi graczami. Problem polega na firmie zajmującą się grą. O ile w znakomitej części innych ich gier tego nie ma o tyle w WLO w item mall znajdziesz ekwipunek - efektem czego gracze wpłacający kasę mają sporą przewagę.

Co do owego domku. Można go stawiać, rozbudowywać, zmieniać całkowicie za darmo, więc jeśli takie simsowate (sam tworzysz szafki, stoły, krzesła) rozwiązanie Ci się podoba - gra jest dla Ciebie. Jak dla mnie jest to jedyny fajny aspekt tej gry.

Teraz zrobię mały offtop w swoim temacie. Narazie żadna z gier nie przypadla mi do gustu (szczególnie FE). Podacie mi może jakiś dobry serwer do UO z 3d client? Polski ofc online 50+ i najlepiej bez pisania podania,.

Tak jak w temacie. Czy istnieją jakieś darmowe i nowsze tytuły od Ultimy? Jeżeli tak to czy jest w nich to coś , ten klimat?

/down

Miałem na myśli coś z lepszą grafą niż UO :P