Czy istnieje podobna gra do Cabal Online?

Witam

Poszukuje gry podobnej do w/w Cabal'a. Chodzi mi mianowicie o system pvp/pve (combo - urzeklo mnie to w tej grze). Dynamika jest wprost niesamowita, niestety gra powoli zaczyna mnie nurzyc i chcialbym zagrac w cos innego, z podobna grafika i systemem walki. Jesli znacie nazwe takiej gry, to prosilbym, zebyscie mi ja podali.

Infinity Online -> odpada, gralem, ale to nie to samo.

Jedyne co ci zostało to Dekaron/2moons :P

Jest bardzo podobne.

@down

No sorry ale czy w temacie jest napisane:Szukam takiej samej gry jak Cabal online??

Cabal jest jedyny i niepowtarzalny, tak samo jak inne gry no może(Wow-RoM)

Ledwo co się wbiłeś na forum i się mądralujesz :P

Hum... grales moze w Cabal Online? Jest tam "unikalny" system combo'sow. Trzeba miec jednym slowem refleks do tej gry. Czy w Dekaron/2moons jest cos podobnego?

@Widziałeś nazwę tematu?

ins

Infinity Online :)

czyli nie ma nic innego podobnego procz Dekaron/2moons i Inifnity? No nic, zostane w takim razie przy cabalu i poczekam moze cos wyjdzie nowego. Dzieki za pomoc.

Infinity Online

Sorki wielkie, ale ja tylko.. no ;> nie spamuje.

Infinity Online to MMO ACTION tzn. nastawiony bardziej na pvp, gra się myszką(skille), a combosy? Wszyscy moga robic takie same ^^

a tak pozatym.

Cabal rlz !:D

I force archer..

Sorki wielkie, ale ja tylko.. no ;> nie spamuje.Infinity Online to MMO ACTION tzn. nastawiony bardziej na pvp, gra się myszką(skille), a combosy? Wszyscy moga robic takie same ^^a tak pozatym.Cabal rlz !I force archer..

Wole Bladera :)

Witam

Poszukuje gry podobnej do w/w Cabal'a. Chodzi mi mianowicie o system pvp/pve (combo - urzeklo mnie to w tej grze). Dynamika jest wprost niesamowita, niestety gra powoli zaczyna mnie nurzyc i chcialbym zagrac w cos innego, z podobna grafika i systemem walki. Jesli znacie nazwe takiej gry, to prosilbym, zebyscie mi ja podali.

Infinity Online -> odpada, gralem, ale to nie to samo.