Siema, mam pytanie czy istnieje jakiś serwer Metin2 bez p2w, który opiera zarobek na itemshopie tylko z jakimiś wizualnymi rzeczami typu kostiumy, nakładki na broń, fryzury itp, ewentualnie jakiś bonus vip czy coś podobnego czego nie można stakować i nie ma kilka wersji np. normalny, lepszy, premium i nie wiadomo co jeszcze.
Czy istnieje serwer Metin2 bez p2w?
odpowiedź brzmi nie
1lajk
Tak jak sam go zrobisz
1lajk
Tak. MT2009
1lajk
Ten wspaniały serwer, który miał przewał na przewale i zmianki za 13 złotych sztuka? Nie wiem, jak można być tak ślepym, żeby reklamować ten serwer jako brak P2W.
Co do samego tematu - zależy co masz na myśli przez termin P2W - dla mnie są to rzeczy, które nie są możliwe do dostania z innego źródła niż Itemshop. Nie wydałem ani złotówki na serwery Metina, a byłem w stanie dojść do endgame’u. Nie powiedziałbym, że serwery Metina są Pay2Win, bardziej są Pay2Progress faster, ale nie P2W.
1lajk
Nerwia 2 to jedyny wart uwagi serwer. Liczba graczy to kilka tysięcy osób ciągle utrzymuję się w świetnej kondycji. Handel ciągle jest opłacalny jak masz farta i ci 4x15 2k hp dropnie w itemku to masz 4k PLN
1lajk