Siema, mam pytanie czy istnieje jakiś serwer Metin2 bez p2w, który opiera zarobek na itemshopie tylko z jakimiś wizualnymi rzeczami typu kostiumy, nakładki na broń, fryzury itp, ewentualnie jakiś bonus vip czy coś podobnego czego nie można stakować i nie ma kilka wersji np. normalny, lepszy, premium i nie wiadomo co jeszcze.
Czy istnieje serwer Metin2 bez p2w?
odpowiedź brzmi nie
Tak jak sam go zrobisz
Tak. MT2009
Ten wspaniały serwer, który miał przewał na przewale i zmianki za 13 złotych sztuka? Nie wiem, jak można być tak ślepym, żeby reklamować ten serwer jako brak P2W.
Co do samego tematu - zależy co masz na myśli przez termin P2W - dla mnie są to rzeczy, które nie są możliwe do dostania z innego źródła niż Itemshop. Nie wydałem ani złotówki na serwery Metina, a byłem w stanie dojść do endgame’u. Nie powiedziałbym, że serwery Metina są Pay2Win, bardziej są Pay2Progress faster, ale nie P2W.
Nerwia 2 to jedyny wart uwagi serwer. Liczba graczy to kilka tysięcy osób ciągle utrzymuję się w świetnej kondycji. Handel ciągle jest opłacalny jak masz farta i ci 4x15 2k hp dropnie w itemku to masz 4k PLN