Czy jest cos lepszego od cabal online!

gram w tej chwili w cabal online.Gra jest super ale czy istnieje cos lepszego.Gra ktora ma duzo klas postaci i daje to cos.Gra powinna miec duzo akcji i dynamiki jak w cabal to jest cos.Prosze o sensowne i logiczne odpowiedzi .Pozdro dla wszystkich

World of Warcraft lub Lineage II - Grafika w obu jest na wysokim poziomie, sporo klas postaci.

[shadow=darkred:de9138ca91][glow=red:de9138ca91][scroll:de9138ca91]Requiem: Bloodymare[/scroll:de9138ca91][/glow:de9138ca91][/shadow:de9138ca91] tą gre moge ci polecić waga instalki dość duza ale się opłaca no.... może niema dużo ras wkońcu to wersja beta ale naprawde zachęcam :mrgreen:

gram w tej chwili w cabal online.Gra jest super ale czy istnieje cos lepszego.Gra ktora ma duzo klas postaci i daje to cos.Gra powinna miec duzo akcji i dynamiki jak w cabal to jest cos.Prosze o sensowne i logiczne odpowiedzi .Pozdro dla wszystkich

chodzi mi o darmowa gre (czyli nie lineage i wow ) oraz sprawdzona i lubiana (req jest w beta testach) Ma byc duzo akcji , klas, frajdy. postacie na wyzszych poziomach maja tez wygladac i bylo widac ze to jest dobra postac tak jak w cabal.

hmm. dużo wymagasz

Requiem Bloodymare jest darmowe sprawdzone i lubiane przez wielu na tym forum jest duużo akcji a zwłąszcza frajdy o wygląd sie niemartw jest naprawde świetny a świecące bronie naprawde zwracają uwage xD możesz mi wierzyć :->

[ Dodano: 2008-07-28, 21:46 ]

a no i fajnie sie zabija gości xD bardzo duużo krwi która wygląda bardzo efektownie :-D

postacie na wyzszych poziomach maja tez wygladac i bylo widac ze to jest dobra postac tak jak w cabal.

sorry, ale Ty chyba nie widziałeś postaci high lvlowej ,wyróżniającej się ;/

zobacz sobie np. archlorda,flyffa,last chaos

no i oczywiście REQUIEM ;]

gram w tej chwili w cabal online.Gra jest super ale czy istnieje cos lepszego.Gra ktora ma duzo klas postaci i daje to cos.Gra powinna miec duzo akcji i dynamiki jak w cabal to jest cos.Prosze o sensowne i logiczne odpowiedzi .Pozdro dla wszystkichchodzi mi o darmowa gre (czyli nie lineage i wow ) oraz sprawdzona i lubiana (req jest w beta testach) Ma byc duzo akcji , klas, frajdy. postacie na wyzszych poziomach maja tez wygladac i bylo widac ze to jest dobra postac tak jak w cabal.

WoW i L2 jest darmowe :) tylko trzeba umiec szukac :D ja gralem w L2 wiele lat i za darmo :). Cabal ma dynamiczne PvP to prawda ale nie kiedy to PvP trwa nawet 15 min (jak juz sa to postacie high lvl) no niestety w L2 czy w WoW tego nie bedzie :D moja najdluzsza batalia w L2 trwala okolo 2 min a w WoW 4 min. Archlord jest dobrym MMO z dynamicznym PvP :) Albo RF Online. Bardzo podobny do cabala pod wzgledem dynamicznosci i czasu trwania pvp i efektami wizualnymi. A jak chcesz NApraWDE masakralne pvp to polecam Fury Online :)

Dynamiczne pvp znajdziesz w Silkroad oraz Archlord`zie. W obu produkcjach wysoko poziomowe postacie wyróżniają się - zwłaszcza jeśli noszą armor

hmm. dużo wymagasz Requiem Bloodymare jest darmowe sprawdzone i lubiane przez wielu na tym forum jest duużo akcji a zwłąszcza frajdy o wygląd sie niemartw jest naprawde świetny a świecące bronie naprawde zwracają uwage xD możesz mi wierzyć :-> [ Dodano: 2008-07-28, 21:46 ]a no i fajnie sie zabija gości xD bardzo duużo krwi która wygląda bardzo efektownie :-D
Zgadzam sie z Rudym ta gra potrafi tak wciągnąć że głowa mała
gram w tej chwili w cabal online.Gra jest super ale czy istnieje cos lepszego.Gra ktora ma duzo klas postaci i daje to cos.Gra powinna miec duzo akcji i dynamiki jak w cabal to jest cos.Prosze o sensowne i logiczne odpowiedzi .Pozdro dla wszystkichchodzi mi o darmowa gre (czyli nie lineage i wow ) oraz sprawdzona i lubiana (req jest w beta testach) Ma byc duzo akcji , klas, frajdy. postacie na wyzszych poziomach maja tez wygladac i bylo widac ze to jest dobra postac tak jak w cabal.WoW i L2 jest darmowe tylko trzeba umiec szukac ja gralem w L2 wiele lat i za darmo . Cabal ma dynamiczne PvP to prawda ale nie kiedy to PvP trwa nawet 15 min (jak juz sa to postacie high lvl) no niestety w L2 czy w WoW tego nie bedzie moja najdluzsza batalia w L2 trwala okolo 2 min a w WoW 4 min. Archlord jest dobrym MMO z dynamicznym PvP Albo RF Online. Bardzo podobny do cabala pod wzgledem dynamicznosci i czasu trwania pvp i efektami wizualnymi. A jak chcesz NApraWDE masakralne pvp to polecam Fury Online

Jak sie gra na privach to sie ma pvp 4 minutowe

gram w tej chwili w cabal online.Gra jest super ale czy istnieje cos lepszego.Gra ktora ma duzo klas postaci i daje to cos.Gra powinna miec duzo akcji i dynamiki jak w cabal to jest cos.Prosze o sensowne i logiczne odpowiedzi .Pozdro dla wszystkichchodzi mi o darmowa gre (czyli nie lineage i wow ) oraz sprawdzona i lubiana (req jest w beta testach) Ma byc duzo akcji , klas, frajdy. postacie na wyzszych poziomach maja tez wygladac i bylo widac ze to jest dobra postac tak jak w cabal.WoW i L2 jest darmowe tylko trzeba umiec szukac ja gralem w L2 wiele lat i za darmo . Cabal ma dynamiczne PvP to prawda ale nie kiedy to PvP trwa nawet 15 min (jak juz sa to postacie high lvl) no niestety w L2 czy w WoW tego nie bedzie moja najdluzsza batalia w L2 trwala okolo 2 min a w WoW 4 min. Archlord jest dobrym MMO z dynamicznym PvP Albo RF Online. Bardzo podobny do cabala pod wzgledem dynamicznosci i czasu trwania pvp i efektami wizualnymi. A jak chcesz NApraWDE masakralne pvp to polecam Fury Online

Lol od kiedy w Cabalu da się pojedynkować 15 minut? OMFG... Hah

@Grałem w cabala i też bardzo mi się podobał, ale jest jedna wada trzeba trenować skile, a to jest bardzo czasochłonne i nie chcę się męczyć 2 tygodnie żeby dopiero sobie fajnie pograć...

@Topic Przyłączam się to topicu!

Nie radzę grac w WoW-a na prywatnych serwach bowiem jest nudny... Gra na globalu w WoW jest super gdyż są ogromne bitwy pvp, rajdy, instancje,wypady na bossow np: smoczyce Onyxie czy na słynnego illidana do Black Temple.. W prywatnych serwach niema tego więc jest NUDNO.. Wiem co mowię bo gram na globalu i grałem na prywatnych i wiem że prywatne to nic w porównaniu z globalem..

...Polecam Archlord bądz Requim Bloodmare...

gram w tej chwili w cabal online.Gra jest super ale czy istnieje cos lepszego.Gra ktora ma duzo klas postaci i daje to cos.Gra powinna miec duzo akcji i dynamiki jak w cabal to jest cos.Prosze o sensowne i logiczne odpowiedzi .Pozdro dla wszystkichchodzi mi o darmowa gre (czyli nie lineage i wow ) oraz sprawdzona i lubiana (req jest w beta testach) Ma byc duzo akcji , klas, frajdy. postacie na wyzszych poziomach maja tez wygladac i bylo widac ze to jest dobra postac tak jak w cabal.WoW i L2 jest darmowe tylko trzeba umiec szukac ja gralem w L2 wiele lat i za darmo . Cabal ma dynamiczne PvP to prawda ale nie kiedy to PvP trwa nawet 15 min (jak juz sa to postacie high lvl) no niestety w L2 czy w WoW tego nie bedzie moja najdluzsza batalia w L2 trwala okolo 2 min a w WoW 4 min. Archlord jest dobrym MMO z dynamicznym PvP Albo RF Online. Bardzo podobny do cabala pod wzgledem dynamicznosci i czasu trwania pvp i efektami wizualnymi. A jak chcesz NApraWDE masakralne pvp to polecam Fury Online Lol od kiedy w Cabalu da się pojedynkować 15 minut? OMFG... Hah @Grałem w cabala i też bardzo mi się podobał, ale jest jedna wada trzeba trenować skile, a to jest bardzo czasochłonne i nie chcę się męczyć 2 tygodnie żeby dopiero sobie fajnie pograć...@Topic Przyłączam się to topicu!

ha ogarnij sie i powalcz z pallusem na 115 lvl ;) i zacznij wtedy wypowiedz.

a tak na marginesie w jakich grach oprócz cabal są pelerynki:P oraz co myślicie o guild wars w końcu bez abonamentu

W WoW są peleryny ;)

Powiem tak czego oczekuje od mmorpg żeby było w pełni darmowe(prywatne serwery się nie liczą więc wow lineage odpadają tak samo GW).Ciekawe kalsy(jak w cabal) nie tylko warek , mag i to wszystko.Oczywiście efektowne skille, ciekawa , fajne questy , żeby niebyła bajkowa niczym WOW czy Heroes of MandM 5. opcjonalnie(pelerynki:d), ogółem coś w stylu cabala ale lepsze i żeby się nie nudziło:P

Silkroad - dynamiczne pvp , na wyzszym lvlu widac ze jestes dobry po ubraniu lub tez po bronki ktora po alchemi lsni ze az oslepia xD. ladna grafika. mozna miec prace (trader,thief,hunter) rozbudowane skile... mogl bym jezcze cos opisac ale gram w Silka i nimem zabytnio czasu xD

RF Online- PvP na bardzo wysokim poziomie... i dluuugim :D

Requiem Bloodymare - Tutaj jest niesamowita dynamika gry :)

Archlord - j/w

dla mnie te gry nudne i bez klimatu, skille takie sobie , szukam czegos co naprawde będzie lepsze od cabal

[ Dodano: 2008-09-13, 14:16 ]

w której mmorpg są ciekawe eventy np turnieje pvp

[ Dodano: 2008-09-13, 15:58 ]

w których mmo są ciekawe eventy np turnieje pvp