Czy jest coś takiego jak darmowe RP?

Czy są jakieś sposoby na zdobycie co najmniej 120 RP ( tyle potrzebuję ) ? Wiem, że są reflinki, ale nie do końca wiem czy można je robić samemu ( i to jest pytanie do was ).

Za darmo to możesz jedynie w ryj dostać, chociaż nie byłbym tego taki pewien. Pozostają tylko reflinki.

Z twojej wypowiedzi domyślam się, że te reflinki mogę zrobić sobie sam ?

Tak, są do tego nawet boty.

Jakoś nie chce mi się wierzyć w te " boty ", ale pobawię się z tymi reflinkami.

Moj kumpel zrobil sobie reflinki i niedosc ze mu zabrali to co kupil za zdobyte RP to dodatkowo stracil 4k IP(PZ) + zabrano mu strony na runy ( aktualnie zostal tylko z jedna) odkad riot sprawdza refy to mozesz o tym zapomniec jak sie kapnal to koniec stracisz nie tylko czas ale i czesc dobr ktore sam zdobyles

A jeszcze kiedyś słyszałem, że Riot może dać trochę RP jak komuś brakuje, ale nie wiem jak to wygląda w praktyce. To jest prawda ?

"

Bo ja noob jestem

" To jednak prawda... Nie zabierają ci nic pod warunkiem, że korzystasz z wersji 1 reflinków bo tam nie ma regulaminu... Sam zrobiłem sobie 100 kont na 5 lvl.

A jeszcze kiedyś słyszałem, że Riot może dać trochę RP jak komuś brakuje, ale nie wiem jak to wygląda w praktyce. To jest prawda ?

Tak ale średnio 40 rp dają i musisz coś dla nich zrobić.

Ja dziś dostałem, nie wiem za co 400rp.

Ja dziś dostałem, nie wiem za co 400rp.

Prawdopodobnie za wbicie 3, czy tam 5 lvlu :)

Z tymi reflinkami to wole nie ryzykować, nie masz czasem na dużo kasy na fonie by wysłać jakiegoś sms'ka?

Koledze brakowalo 50 rp do skina wiec narysowalem mu gragassa w paincie i wyslal go riotowi, dzieki temu zyskal te 50 rp. Mozesz tez tego sprobowac.

Mialem gdzies bota na refy, ale teraz to karają za to

Wiem, że to jest nie na temat, ale nie chcę nowego zakładać. Jak długo trwa jeden sezon w LoLu ?

1 sezon w Lola trwa ~ 1 rok ciężko to powiedzieć bo pierwszy sezon trwał chyba 2-3 lata natomiast już kolejne mają 1 rok, a co do tematu to możesz dostać te 120~ RP ale musisz zrobić coś większego, np maskotke albo coś innego ;x

A czy ktoś z was prosił o RP ? Bo chciałbym wiedzieć jak do nich napisać.

Napisz cos takiego

Witam bardzo zalezy mi na skorce np. Akali Pielegniarka pozniewaz jest to moj main champ ale niestety brakuje mi (tu liczba) mam nadzieje ze riot obnizy mi cene tej skorki poniewaz bardzo mi na niej zalezy

No to chyba spróbuję. Potem napiszę czy się udało :D

Czy są jakieś sposoby na zdobycie co najmniej 120 RP ( tyle potrzebuję ) ? Wiem, że są reflinki, ale nie do końca wiem czy można je robić samemu ( i to jest pytanie do was ).