Dobrze, a jeśli ktoś będzie sobie kupował normalnie abonament za gotówkę? Jestem w podobnej sytuacji co autor tyle że kupno patrona nie jest dla mnie problemem.
Czy jest możliwa przyjemna rozgrywka?
PAtron to gówno:) Kilka patronów i kilka kont to jest dopiero gra, albo sporo siana wyłożysz albo bot + patrony:) Chcesz się bawić w pvp? Czy dostawać baty? Jasne, że grajać przeciwko f2p masz szanse, ale jak ktoś włóży 5k i więcej to wiadomo, że dużo szybciej się ubierze. Większość Polaków cieszy się, że potrafi patrona na miesiąc opłacić, a potem zderzenie z rzeczywistością:) Sam boce na tym nowym serwerze ale dla $, bo swoje główne konto na eanna sprzedałem za grube $, które miałem dzięki archebuddy. Jak grasz causalowo i lubisz dostawać często w pałę to ok, ale jak chcesz być w top 50 czy tam 100 najlepszych graczy to tak jak wspominam bot(3 licencje, 3 patrony) alb o szykuj gruby portfel i jazda. Pvp mimo że jest super, to się nudzi szybko.
Więc odpuszczę sobie tą grę,a szkoda, polecacie coś podobnego do AA? Myślałem nad revelation online, ale zdaje się że ma mały kontent.
Content PvE oprócz housingu który dopiero jest wprowadzany na pewno jest o wiele większy niż a AA AA to w zasadzie cała właśnie ta zabawa z domkami, handlem itd a instancje są słabe i to bardzo. Ewentualnie jak masz pytania to zapraszam na priv albo na ts-a ewentualnie do tematów o reve, tam jest wszystko napisane a po raz 15 nie ma sensu za bardzo się powtarzać. Contentu w każdym razie wystarczy spokojnie dla kogoś grającego 3-4 godziny dziennie na parę ładnych miesięcy samego wbijania lvlu a sprzęt, craft i kosmetyka jeszcze to wydłużają.
w 2-3 godziny zrobisz sobie daily i będziesz miał czas na pobawienie się tam w pvp, jeżeli chodzi o daugony to są wliczone w daily questy.
Gra nie ma małego kontentu, masz dużo frakcji u których robisz reputacje, łowisz sobie od czasu do czasu rybki po specjalne kulki do jednego z specjalnych skilli, robisz sobie daily, masz rozbudowany crafting, gildie też nie są pozostawione same sobie ponieważ dostajesz od nich jakieś profity ale dziennie będziesz musiał tam poświęcić czas na zrobienie z 5 szybki questów, są różne battlegroundy i system rangi demonslayer'a dzięki któremu robisz sobie najlepszy gear na dany lvl, możesz też go przenieść na następne lvl albo przenieść bonusy na inną zbroje czy broń. Grę mają rozwijać minimalnie przez jeszcze z 10 lat od zaczęcia naszej open bety. Więc masz tam sporo do roboty ale tak jak pisałem w 2-3 godziny zrobisz sobie daily a resztę porozkładasz sobie na inne dni.
Jeżeli się zdecydujesz to zapraszam do gildii dragon kings, jesteśmy aktualnie największą polską gildią.
Po jakiej stronie gracie?
@RainerL Post był o revelation online zgadza się? Jeśli tak to mogę prosić o jakiś link albo coś gdzie będę mógł zagrać?
To jest oficjalna strona gry, by wejść na 2 CB będziesz musiał mieć klucz albo packa który nie jest drogi. zacznie się 20 grudnia a potrwa do 3 stycznia
https://ro.my.com/en/about?lang=pl_PL
Gra jest nastawiona na mocno na bycie w gildii która jest rozbudowana, więc zachęcamy nasza gildia liczy sobie jak na razie 70 graczy na oficjalnym forum.
https://ro.my.com/forum/guilds/clan-members/39-dragon-kings/
Mamy też trochę ludzi którzy grali na chińskich serwerach, paru nawet 69 lvl który wbija się bardzo długo, a niektórzy z naszych graczy byli w najwyższych topkach serwera w czasie 1 CB
Jesteśmy też gildią która szanuje kulturę słowną, oraz ma przyjaznych członków więc zachecam do dołączenia. Dragon Kings
Forum gildii
Wiecie ile już 1 apex kosztuje 100-120 golda XD w ciągu jednego dnia podskoczył prawie o 80golda xD, ale co tam zbierajcie, zbierajcie xD, ja tam kupie sobie patrona za $ bo jednak przyjemnie wrócić i chociaż pogram tylko do premiery mu legends to jednak będzie miło.
Ludzie ogarniają już co i jak i cena będzie rosła znacznie szybciej niż wcześniej.
2-3 godziny dziennie to cholernie dużo czasu. Niektórzy grają godzinę dziennie, a i tak nadrabiają w weekendy, więc bez obaw
haha tylko debil chce zaistniec w grze haha
Witam, przymierzam się do rozpoczęcia przygody z ArcheAge, tylko jest jeden mały problem, jest nim mianowicie ograniczenie czasowe. Na grę mógłbym przeznaczyć średnio z 2-3 godziny dziennie i nasuwa się pytanie, będę czerpał w pełni przyjemność z rozgrywki? Nie skupiam się na pvp, więc tego elementu nie biorę pod uwagę(nie mówię że w ogóle nie będę brał w nim udział, tylko to, że nie czuję potrzeby wygrywania za każdym razem), skupiłbym się raczej na pve, bossach, housingu jak i innych tego typu elementach, ogólnie rzecz mówiąc, czy wszystko inne oprócz pvp będzie mocno ograniczone przy poświęceniu tych 2-3 godzin na grę bez wkładu pieniędzy?