Czy jest sens

Witam,mam zamiar zacząć przygodę z lineage 2 i moje pytanie jest takie skoro zaczynam sam grać czy jest sens,czy dam radę bo wydaję mi się że z party na low lvl nie znajdę .A i jeszcze bo bym zapomniał może lepiej zaczekać na inny tytuł bo w tym roku ma być chyba ich parę

NIE NA GLOBALU NIE MA SENSU ZACZYNAC GRY. Jedynie privy , nowopowstale typu rpg club , ktory za miesiac startuje. OFF l2 nigdy nie byl dobry a arczej na poczatku tylko.

Party do 85 ci nie potrzebne ( mowa o God-zie ), dopiero po tym czasie wymagane.

Bladek możesz bardziej uzasadnić swą wypowiedz ?

Witam,mam zamiar zacząć przygodę z lineage 2 i moje pytanie jest takie skoro zaczynam sam grać czy jest sens,czy dam radę bo wydaję mi się że z party na low lvl nie znajdę .A i jeszcze bo bym zapomniał może lepiej zaczekać na inny tytuł bo w tym roku ma być chyba ich parę

Weź pod uwagę to, że żeby dobić jakiś konkretny lvl w L2 to trzeba kilka miesięcy ostrej farmy. nie każdy ma na to czas.

A ja zapytam: czy jest sens grać w L2 ogólnie? Czy sa serwery bez dotacji mega i które będą stały troche czasu. Na których gra dużo polaków i jest jakaś zajawka?

Czy ta gra już umiera?