Czy jesteś dobrym strategiem?

Uważasz że jesteś dobrym strategiem? Skoro tak to sprawdź to. Zagraj w nową strategiczną Grę wojenną online. Poprowadź swoich żołnierzy do licznych zwycięstw. Twoje wojsko czeka właśnie na Ciebie na www.armywars.pl

PS: Czekam na Wasze opinie na temat Gry. Pozdrawiam :rolleyes:

Uważasz że jesteś dobrym strategiem? Skoro tak to sprawdź to. Zagraj w nową strategiczną Grę wojenną online. Poprowadź swoich żołnierzy do licznych zwycięstw. Twoje wojsko czeka właśnie na Ciebie na www.armywars.plPS: Czekam na Wasze opinie na temat Gry. Pozdrawiam

Hmm sprawdze jeśli to na serio gra strategiczna...

To jest jakiś kolejny kit. Gra nastawiona na wyciąganie kasy od ludzi. Jeśli ktoś chce się przekonać polecam zobaczyć co daje konto premium...

Tak, też to przeczytałem i padłem. No bez przesady, żeby było tego AŻ TYLE?

Na tej swojej liście farmienia autorzy mają chyba wszystkich graczy ^^

Praktycznie ta gra jest jak wow masz za darmo ograniczone opcje(wow ma 14 dni a w tą gre można grać bez końca bez premium) ale żeby sobie naprawde pograć musisz mieć co miesiąc kase jak na abonament :P

Podsumowanie:jeżeli zarabiasz z 50 tys. zł miesięcznie albo masz bardzo duże kieszonkowe możesz sobie pograć

Na tej swojej liście farmienia autorzy mają chyba wszystkich graczy ^^Praktycznie ta gra jest jak wow masz za darmo ograniczone opcje(wow ma 14 dni a w tą gre można grać bez końca bez premium) ale żeby sobie naprawde pograć musisz mieć co miesiąc kase jak na abonament Podsumowanie:jeżeli zarabiasz z 50 tys. zł miesięcznie albo masz bardzo duże kieszonkowe możesz sobie pograć

Wystarczy zarabiać, kwestia tylko jest taka, że gdy zarabiasz nie ma czasu na gry które zażerają cały dzień (i czasem noc) ;) Mimo wszystko wow wydaje mi się lepszy, tam nikt sie nie szczypie i nie próbuje Ci wcisnąć kitu, że jak nie płacisz to tez fajnie się gra ^^.

Mimo wszystko wow wydaje mi się lepszy

Co człowieku WOW ma do tej gry?! no commnet

Beznadziejne w niej jest to ,że trzeba czekać na koniec budowy danej budowli. Powinni zastosować system tur jeżeli chcą by nazywano tą grę strategiczną. Bo jak dla mnie by w niej zabłysnąc trzeba grać w to kupe czasu i ustawiać sobie budzik w nocy aby budować następny budynek. No i konto premium...

Co człowieku WOW ma do tej gry?! no commnet

System płatności :o. Polecam przeczytać post, do którego sie odniosłem i na przyszłość uważniej czytać temat. A jeśli chcesz się czepić mnie jako zagorzałego fana wowa, który porównuje te grę do każdej innej to trafiłeś pod zły adres (praktycznie w to nie grałem).

Tylko ,że wowa zrobili profesjonaliści ,a tą grę amatorzy więc jakoś muszą czerpać zyski na serwer ,ale fakt są wykręty. Mogłeś podsunąć inną via bo porównanie jest kiepskie.

Jeśli chodzi o przewagę, jaką daje premium w tej grze można porównać ją z Tibią. Też to jest gra, która niby jest darmowa, ale TYLKO na pierwszy rzut oka.

Uważasz że jesteś dobrym strategiem? Skoro tak to sprawdź to. Zagraj w nową strategiczną Grę wojenną online. Poprowadź swoich żołnierzy do licznych zwycięstw. Twoje wojsko czeka właśnie na Ciebie na www.armywars.pl

PS: Czekam na Wasze opinie na temat Gry. Pozdrawiam :rolleyes: