Witam. Właśnie zaczynam przygodę w grze w której miałem już okazję grać kilka lat temu, albo kilkanaście xD Z racji że jedynym prawilnym serwerem jest TERA Classic to zaczynam właśnie tam Czy gra ktoś tam? Czy macie jakieś Gildie?
Czy ktoś gra TERA Classic? Szukam Gildii, graczy do gry
Ja gram ale troche od biedy, siedze dopiero chyba na 19lvlu ; P
jak ktoś chcę 65 maga to pw, pograłem tydzien i się nie da na takich lagach
Może kup lepszego neta xD Bo u mnie nie ma lagów w ogóle
No nie gadaj bo sam sredni ping wynosi jakies 170ms (W moim przypadku modem bezprzewodowy bo mieszkam nad woda) a to juz bardzo jak na Action-combat ; P
Racja, mój błąd Faktycznie czasami idzie odczuwać te lagi. Na początku jak grałem było spoko ale po pewnym czasie moby zaczeły się teleportować xD I to raczej nie była ich umiejętność
Szkoda bo serwer naprawdę fajny.
Nom ale to podobno przez ataki DDoS - czyli ze ktos sztucznie wysyla proby zalogowania na serwer i przez to jest przeciazony ; /
tylko to już trwa od kiedy ja grałem czyli miesiąc ponad temu. Wydaje mi się po prostu że chłop ma wadliwe pliki i tak sobie to tłumaczy, na ragezone widziałem podobne pliki serwerowe i też ludzie tam narzekali na błędy które powodowały crashe i niestabilność serwera, co chwilę wprowadza poprawki które nic nie dają.
na 19 lvl tez mi sie grało spoko poczekaj na end game gdzie kazda sekunda sie liczy
Wiem juz nawet na tym lvlu jak lecisz na pale i nie zadbasz o EQ to zwykle mobki moga zabic jak unik nie wejdzie ^^ No ale zobaczymy, kibicuje zeby sie polepszylo z czasem ; D
to jest priv ?
tak
Jak coś to zapraszam wszystkich do Gildii Polska. Jest już z 13 członków.