Czy ktoś gra TERA Classic? Szukam Gildii, graczy do gry

Witam. Właśnie zaczynam przygodę w grze w której miałem już okazję grać kilka lat temu, albo kilkanaście xD Z racji że jedynym prawilnym serwerem jest TERA Classic to zaczynam właśnie tam :wink: Czy gra ktoś tam? Czy macie jakieś Gildie?

Ja gram ale troche od biedy, siedze dopiero chyba na 19lvlu ; P

jak ktoś chcę 65 maga to pw, pograłem tydzien i się nie da na takich lagach :smiley:

Może kup lepszego neta xD Bo u mnie nie ma lagów w ogóle :wink:

No nie gadaj bo sam sredni ping wynosi jakies 170ms (W moim przypadku modem bezprzewodowy bo mieszkam nad woda) a to juz bardzo jak na Action-combat ; P

Racja, mój błąd :wink: Faktycznie czasami idzie odczuwać te lagi. Na początku jak grałem było spoko ale po pewnym czasie moby zaczeły się teleportować xD I to raczej nie była ich umiejętność :wink: Szkoda bo serwer naprawdę fajny.

Nom ale to podobno przez ataki DDoS - czyli ze ktos sztucznie wysyla proby zalogowania na serwer i przez to jest przeciazony ; /

tylko to już trwa od kiedy ja grałem czyli miesiąc ponad temu. Wydaje mi się po prostu że chłop ma wadliwe pliki i tak sobie to tłumaczy, na ragezone widziałem podobne pliki serwerowe i też ludzie tam narzekali na błędy które powodowały crashe i niestabilność serwera, co chwilę wprowadza poprawki które nic nie dają.

na 19 lvl tez mi sie grało spoko :wink: poczekaj na end game gdzie kazda sekunda sie liczy

Wiem juz nawet na tym lvlu jak lecisz na pale i nie zadbasz o EQ to zwykle mobki moga zabic jak unik nie wejdzie ^^ No ale zobaczymy, kibicuje zeby sie polepszylo z czasem ; D

to jest priv ?

tak

Jak coś to zapraszam wszystkich do Gildii Polska. Jest już z 13 członków.