Czy ktoś gra w WLO?

Czy ktoś z tutaj obecnych w ogóle gra w Wonderland Online? Ponieważ jest to świetna gra z wieloma zaletami, ale polaków gra w nią naprawdę niewiele.

Jeżeli gracie to na jakim serwerze, jaki level, ile multikont i piszcie co chcecie.

Ode mnie tyle:

Iraasta: (34)

Multikont: 2 (w sumie 3 konta)

Server: Virgo (nie wiedziałem, który wybrać a ten kojarzył mi się z pewnymi niebieskimi pigułkami :rolleyes: )

Dodam, że mam odpicowany namiot na wszystkie możliwe sposoby i mam wszystkie manufacture instrumenty.

Pierwsze słyszę o tej grze, ale zagrał bym z chęcią z Tobą Iraasta.

To jest jakiś sandbox czy cuś?

Jeśli chcesz znaleźć polaków w tej grze to zapraszam na forum polskiej społeczności Wonderland Online: http://www.wonderlandonline.pl/ .

Gralem, ale moim zdaniem gra (troche) bez sensu... MILIONY ludzi, ktozy uzywaja auto pilota dniami na slabych potworach i wracaja po 2-3 dniach z 20-25 lvlem.

W Wondera mozna zagrac, bo to bardzo ciekawa gra. System petow w takich grach jest dla mnie czyms niesamowitym.

A co do postaci i ich rozwjania, mozna byc zadowolonym. Do gry napewno wroce bo warto, lecz trzeba przyznac, ze samemu to jest do bani, a z kims jest z*&^$#%cie.

Potwory padaja po 1-2 turach, nie trzeba ciagle "siadac, kompac sie" czy cos w tym stylu by zregenerowac HP i gra wydaje sie byc mniej skomplikowana.

Dla mnie gra powinna byc w TOP10 ;) Nie ma to jak stary, dobry Wonder ;D

A co do Polskiej spolecznosci to ja nie spotkalem zadnego rodaka oprocz znajomych ;|

~~~~~~~~~~~~~~~~

Az mnie zacheciles do zagrania... Hmmmm jak narazie to umnie krucho i nie ma w co grac... ;( trzymam sie na LoL'u

Sorry za lacine ;]

Czy ktoś z tutaj obecnych w ogóle gra w Wonderland Online? Ponieważ jest to świetna gra z wieloma zaletami, ale polaków gra w nią naprawdę niewiele.

Jeżeli gracie to na jakim serwerze, jaki level, ile multikont i piszcie co chcecie.

Ode mnie tyle:

Iraasta: (34)

Multikont: 2 (w sumie 3 konta)

Server: Virgo (nie wiedziałem, który wybrać a ten kojarzył mi się z pewnymi niebieskimi pigułkami :rolleyes: )

Dodam, że mam odpicowany namiot na wszystkie możliwe sposoby i mam wszystkie manufacture instrumenty.