Czy ktoś gra?

Witam,

sporo czasu grałem w mu online na prywatnym serwerze i teraz chciałbym pograć na globalu i tu moje pytanie, czy ktoś z was jeszcze tam gra? Czy opłaca się tam zaczynać grać? Jak ktoś gra to niech napiszę jaki serwer, jaką postacią.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Prawdopodobnie gdy nie otworzą jakiegoś nowego serwera, to nie opłaca się :P Jeszcze pamiętam jak global miał swoją ponowną premierę (to chyba podczas przejścia z "2k" do prawowitego "webzen'u"), ale wtedy jeszcze opłacało się grać na swoich pirackich serwerach bo nie było zbyt wielu bajerów, nie to co teraz.

A teraz te sezony robią swoje i chętnie bym dołączył nawet do low rate Globalnego zbiegowiska, o ile powstanie nowy serwer. Bardzo dawne czasy by się przypomniały i przy okazji było by sporo zabawy podczas odkrywania nowe contentu (grałem jeszcze za czasów 1.02k i niżej, czy jakoś tak).

Chyba zacznę grać na globalu. Byłby ktoś chętny żeby dołączyć bo na nowy serwer chyba w życiu bym się nie doczekał.

Czy mu online na globie jest P2W

Chyba zacznę grać na globalu. Byłby ktoś chętny żeby dołączyć bo na nowy serwer chyba w życiu bym się nie doczekał. Czy mu online na globie jest P2W

Poderzewam, że na globcu nie ma zjawiska "pay 2 win" ale to nie zmienia faktu, że kupa ludzi woli jednak te privy. Z drugiej strony jakieś tam eventy dalej wrzucają do mojej skrzynki mailowej, więc pewnie jeszcze jacyś starzy wyjadacze polują na złote moby.

Myślę, że lepiej będzie już wyczaić jakiś fajny priv z trochę większym expem i pobawić się jakiś czas, niż męczyć się na globalu gdzie nie ma prawie ludzi. MU to przeżytek pomimo wydawanych (baardzo rzadko ale zawsze), kolejnych sezonów. Ten tytuł ratują Tylko privy.

Masz jakiś konkretny serwer na myśli

Sorry, że post pod postem, ale jak edytuje tamten wyżej to ucina mi prawie wszystko, a więc. Ja grałem kiedyś na zhypermu. Wszedłem też na globala i jest tam jakiś serwer z przypiskiem new, więc może jednak warto spróbować. :)

Sorry, że post pod postem, ale jak edytuje tamten wyżej to ucina mi prawie wszystko, a więc. Ja grałem kiedyś na zhypermu. Wszedłem też na globala i jest tam jakiś serwer z przypiskiem new, więc może jednak warto spróbować. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Póki co strona nie działa, a jeżeli adres jest inny niż www.zhypermu.com to napisz priv jaki jest prawidłowy adres. Jeżeli naprawdę jest jakiś "new" to też zagram.

Niewiem czy przypadkiem Global nie jest słabiej chroniony od cheatów niż prywatne. Chociaż nie zdziwiłbym się gdy taki Zhypher nieźle zarabia na cash shopie, więc może sobie pozwolić na jakieś własne, mocniejsze zabepieczenia.

Ten serwer przy którym piszę new nazywa się Yggdrasil. Ja bym spróbował na tym pograć.

Ten serwer przy którym piszę new nazywa się Yggdrasil. Ja bym spróbował na tym pograć.Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Ty piszesz o podserwerze Globala... To nie jest żaden nowy, wystarczy spojrzeć na rankingi na tym Yggdrasil :\

No może, no nic ja spróbuję chyba na globalu.

Zapraszam do wspólnej gry na serwerze Yggdrasil. Jest teraz event 250procent więcej expa do 12.06 więc szybko wbijać i to wykorzystać. :)

Siemanko :) malo ludzi ? bzdury! ludzi jest bardzo duzo :) i nie jest trudno zeby sie rozwinac :) ja od czasu do czasu gram na Valhalli 400 master RF. Yggdrasil nowy serwer ale slyszalem ze duzo tam przekretow robia i kazdy popieral valhalle dlatego na niej gram:) jezeli ktos sie skusi zapraszam :) pisac na prv to sie spotkamy czy poexpimy :)

a jezeli ktos chce na jakims serwerze zaczac gre, np na yg, val lub helm.. mam konto tanio do sprzedania z 70 rzeczami premium :) jak np, 30 dniowy Gold vip i rozne takie :) wiecej info na prv :)

Ja już zacząłem grać na YG z kumplem, więc zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej zabawy :)

Zapraszam wszystkich do wspólnej gry na serwerze Valhalla, gdzie robimy polską gildie. :)

Witam,

sporo czasu grałem w mu online na prywatnym serwerze i teraz chciałbym pograć na globalu i tu moje pytanie, czy ktoś z was jeszcze tam gra? Czy opłaca się tam zaczynać grać? Jak ktoś gra to niech napiszę jaki serwer, jaką postacią.

Z góry dziękuję i pozdrawiam