Czy ktoś jeszcze w to gra

Mam pytanie czy w GW gra jeszcze trochę ludzi bo słyszałem , że są straszne pustki. Bardzo możliwe ,że będę kupował GW a chcę wiedzieć czy ma to sens . Jeśli tak to chętnie zbiorę ekipę do gry albo dołączę do już istniejącej. :P

Spokojnie, ludzi jeszcze trochę gra.

A jak będziesz miał problem ze znalezieniem drużyny to zawsze można iść na amerykański serwer, na którym zawsze jest masę ludzi.

Tylko ,że wolę pograć z polakami i mieć stały team albo gildie.

Polakow nie brakuje. oczywiscie na polskich dystryktach np w Propie malo kto robi kampanie. Ale jak dolaczysz do dobrej gildii to niema problemow z teamem. Mozna tez isc na amerykanski dystrykt jak mowil wczesniej kolega. Oplaca sie jeszcze grac bo naprawde duzo rzeczy jest do zrobienia oprocz kampanii. Zreszta napewno znajdziesz cos dla siebie ;D

warn_ico.png
Za złamanie pkt. 7.3 Regulaminu. Popraw interpunkcję! - Kubox

Osób jest sporo ale jak chcesz robić kampanie to musisz poszukać jakiegoś kolegi lub najłatwiej weś amerykanców

nawet w propie ciezko jest znalezc na amerykanskim dysie ludzi do misji. Ale za to Factions i NF idzie szybko bo tam najwiecej ludzi gra. Pozdrawiam.

btw.kupuj szybko bo mi sie nie chce grac samaemu :P Co prawda mam gildie ale ostatni raz na GW wchodzilem z miesiac temu ;P

warn_ico.png
Za złamanie pkt. 7.3 Regulaminu. Tak jak wyżej, popraw interpunkcję! - Kubox

jak kupisz mozesz mi na pw napisac moze tez sobie pogram sobie jakas postac zrobie, ale samemu nie chce mi sie kolejny raz kamp przechodzic

mod_ico.png
Pisze się "sobie", a nie "se". - Kubox

Ludzi gra pełno, ze znalezieniem party wśród polaków możesz mieć problem, chyba że masz mocną gildię (polecam moją, gdzieś w zakładce Gildie masz temat).

Co do GW1 i GW2... szlag jasny mnie trafia jak słyszę że się nie opłaca. Istnieje coś takiego jak HoM (Hall of Monuments) gdzie za każde osiągnięcie dostajesz punkt. Im więcej punktów tym lepsze rzeczy, tak więc, nie należy się zdziwić, jak się na start w gw2 zobaczy osoby z mocnymi setami/tytułami/minipetami/petami.

yyy pozdro dostalem warna za interpunkcje?? Co to wgl ma byc. Co do GW to to nie ejst juz to samo co w czasie premiery,teraz jakos inaczej sie gra tak dziwnie :P i wgl nowym graczom jest ciezko bo malo ludzi [Polakow] chce pomagac.Siedza w miastach tylko i sie chwala setami :(

yyy pozdro dostalem warna za interpunkcje?? Co to wgl ma byc. Co do GW to to nie ejst juz to samo co w czasie premiery,teraz jakos inaczej sie gra tak dziwnie i wgl nowym graczom jest ciezko bo malo ludzi [Polakow] chce pomagac.Siedza w miastach tylko i sie chwala setami

Co to wgl ma byc? To jest regulamin. Chyba go przeczytałeś, prawda? ; )

Wracając do tematu. Polska kadra się wykrusza. Jest już nas o wiele, wiele, wiele mniej, to już nie te czasy. Epickie rozmowy w kama i świetna atmosfera przeminęła. Gra się po prostu znudziła ludziom. Amerykanie jeszcze zostali ; ).

Nex nie wiem kto chwali się "setami" - nie ta gra ; )

ojj ta gra taa , zobacz se w kamadanie zamiast iść coś pożytecznego robić to stoją i sie kłucą kto ma lepsze rękawice, chaos axe i inne pierdoły

a tak btw. za interpuncke dawać warny to troche głupie, bo każdy popełnia błędy no ale nie ja tu ustalam zasady ;)

Co do GW1 i GW2... szlag jasny mnie trafia jak słyszę że się nie opłaca. Istnieje coś takiego jak HoM (Hall of Monuments) gdzie za każde osiągnięcie dostajesz punkt. Im więcej punktów tym lepsze rzeczy, tak więc, nie należy się zdziwić, jak się na start w gw2 zobaczy osoby z mocnymi setami/tytułami/minipetami/petami.

Twórcy GW2 już zapowiedzieli, że zdobyte punkty w HoM będą tylko ich wyróżniać a nie wspomagać w grze, więc jakichś setów bym się nie spodziewał.

Mam pytanie czy w GW gra jeszcze trochę ludzi bo słyszałem , że są straszne pustki. Bardzo możliwe ,że będę kupował GW a chcę wiedzieć czy ma to sens . Jeśli tak to chętnie zbiorę ekipę do gry albo dołączę do już istniejącej. :P