Czy ktoś ma chęć pograć? :D

Poszukuję graczy, ponieważ samemu gra się nudno, nie ma się do kogo odezwać i gra jest monotonna. Zrobiłem więc ankietę dla chętnych, aby wybrać jakąś grę i w nią zagrać :)

No to do roboty ludziska, chętni do gry niech wybierają i zaczynamy grać! :P

Jak podajecie opcję "Inne" to napiszcie co innego, domyślać się nie będę :D

Co do Aion'a to jakiś priv czy NA/EU?

inne L2 na globalu eu core

Jakby co to możecie się również wypowiadać, wtedy bym miał trochę więcej informacji :D

Aion EU, ewentualnie polski Barus. NA odpada ze wzgledu na pingi.

Kurde, właśnie coś mnie ciągnie do Aion'a. Ogólnie to pograłbym w jakąś grę, gdzie jest dużo grindu, questów, non-target, otwarty świat, open-PvP :D Ale nie wiem czy coś takiego istnieje :/

dorzucam od siebie Aura Kingdom (jak niemal w każdym temacie, bo nie mam na dłuższą mete z kim grać) :D

osoby które chcą grać wchodzci na ts3 i tutaj dyskutujemy w co grać a nie spam spam spam mamy komunikator więc wrazić do choler... jasnej. TS3: 178.217.187.112:8474 hasło mmorpg Tutaj będziemy wybierać grę

jak bys chcial grac w poe to pisz pw : )

Aion , asmo , Barus po Ely nie ma sensu jest ich za duzo i drozsze gold packi sporo .

Ely Barus jak najbardziej, niedawno zaczęliśmy grać grupką a ceny GP prawie jednakowe ( a chyba nie tylko po to się gra)

A co powiedziecie może o GhostX Ultimate?

Tej gry @up kolego nie zamknęli już raz ? Kojażę że grałem w coś podobnego. (Tere wam odradzam, niby ładna "fajna" itp. ale minimalna różnica lvl i leżycie w pvp :P A całą grę jesteście prowadzeni za rączkę ;)

Jesli ktos chetny na path of exile, zapraszam na lige standard do gildii Hussary ( amatorszczyzna )

Piszcie do BlenderMikser

Poszukuję graczy, ponieważ samemu gra się nudno, nie ma się do kogo odezwać i gra jest monotonna. Zrobiłem więc ankietę dla chętnych, aby wybrać jakąś grę i w nią zagrać :)

No to do roboty ludziska, chętni do gry niech wybierają i zaczynamy grać! :P

Jak podajecie opcję "Inne" to napiszcie co innego, domyślać się nie będę :D

Co do Aion'a to jakiś priv czy NA/EU?