Czy ktoś zacznie grać w nowej lidze od 5 marca?

Ja jestem chętny. Przygodę z PoE zacząłem z 2 tygodnie temu i powiem, że gra ma potencjał.

mozna zebrac ludzi by wspolnie zaczac na nowej lidze poki co czekam na nowe drzewko by wkoncu ruszyly buildy

Ja już się boje tych nowych drzewek .. fakt, można ekipę z kleić jakąś.

póki co nikt nie wie co będzie :D wszystko zobaczymy co i jak o 22 więc nie ma co nastawiać się na jakieś buildy :) powoli ludzie sie zbieraja juz pare osob bylo na TS i mam nadzieje ze zbierze sie jakas ekipa jutro przed 22

Z checia dolacze do ekipy an HC ofc ,mialem pol roczna przerwe ale mysle ze dam rade :D jak cos podajcie jakis Ip ts3 albo cos z gory thx

ja na HC nie ide z moim netem nie ma sensu :P ide na softcore

@up jesli na softcore bedzie ekipa to tez tam zawitam :D jak cos piszcie jakiegos ts albo cos idzie sie zawsze zgadac

A wiadomo już cos o polskiej wersji POE?

Z chęcią zagram dzisiaj od tej 22:00, jednak nie na serwerze hardcore. Nie jestem doświadczonym graczem. Posiadam ts, proszę o kontakt jeżeli jakaś ekipa się zgromadziła.

ts3.micnet.pl kanal 9 PoE pass soniq ci co chca grac niech dzis wbijaja

To co o 21:30 u Seagela na tsie?

Ja pisze sie na Softcore. OD jutra. Czekam na zapy:)

to wbijajcie do mnie wszyscy na TSa mozna pograc wspolnie

a tak odpalcie juz PoE bo sie pobiera Update 696 mb

A na której gracie?Ambush czy czy invasion?I czym to się różni?Tak czy inaczej też się na to piszę.

Ambush: Various new types of chests called Strongboxes can be found throughout Wraeclast. These chests are guarded by monsters that ambush the player when they are opened. The ambushing monsters must be slain before the contents of the Strongbox can be claimed. Sometimes you'll encounter magic, rare or unique Strongboxes which have mods like items do. Prefixes affect the difficulty of the ambush by adding more monsters, springing traps or affecting your character. Suffixes improve your rewards from the Strongbox. You can use currency items to reroll these mods. One of the new challenges is to open Strongboxes with each mod.

Invasion: Invasion is a Hardcore league (characters who die are converted to Standard characters). In the Invasion league, areas of Wraeclast have substantially more monster variety, so players will run into unexpected and dangerous invading monsters from other levels or acts. A unique boss monster from an invading monster type is also lurking in each level. Higher difficulty levels contain expanded monster variety and the invading bosses with more abilities. One of the new challenges is to kill each invading Unique monster.

Ja gram od jutra, dzisiaj pewnie za***ane serwery beda czy cos, w kazdym razie juz sciagniete mam ^^

na Ambush

Jest już nas 4 na Teamspeaku, zapraszamy resztę! Pamiętajcie by wbić już do gry, gdyż są kolejki spore.

Ja wczoraj zacząłem na lidze Ambush.

Nick w grze : BestVolibearEUW

Steam : ChristianPope

Jakbyście robili gildię czy cuś, dajcie znać :)

to wbij do nas na TSa wczoraj do 1 siedzialo z jakies 5 osob :) wszyscy gramy na Ambush ts: ts3.micnet.pl kanal 9 PoE pass soniq

ta nowa liga to ten Ambush ??