Czy ktoś zacznie grać w nowej lidze od 5 marca?

Cut-throat

The cut-throat leagues appeal to the niche of players who demand the most hardcore gaming experience possible. In this mode, all world areas are public, with full PvP enabled by default. Slain characters drop all their items upon death. This game mode can also be combined with Hardcore to create an even more unforgiving world.

źródło: https://www.pathofexile.com/leagues

Czy ktoś w was ma zamiar wrócić do POE na full PvP? Zaczyna się od 5 marca :slight_smile: Jeśli tak to proponuję się zebrać i stworzyć jakąś dobrą ekipę.

Filmik prezentujący praktykę: http://www.youtube.com/watch?v=96oC-Fjj2Mg

Nick na steam: Sankess

pewnie ja

przetestuję sobie build na RF

czyli jak sie padnei to bedzie sie dropilo cale eq??

na lidze SC tracisz 5-15%

na lidze HC twoja postac (z EQ) spada do SC

Ja na pewno, będzie fajnie :D

Ja na pewno :D Musimy się jakoś ugadać ;]

Wooot zrobili cut-throata jako 4 miesięczną ligę?! Przecież tam będzie grało mało osób jak wszyscy się pozabijają.
@edit
Skąd masz info że Cut-throat to będzie nowa liga o 5 marca? Jeszcze chyba nie ogłosili nowych lig jakie będą po zakończeniu nemesis i domination.

Czyli exp idzie w niepamięć i tylko pvp się liczy?

Też nie wiem skąd takie info ze będą to ligi Cut-throat i szczerze wątpię w to. Co by nie było to i tak chętnie wrócę do poe 5 marca

Czyli exp idzie w niepamięć i tylko pvp się liczy?

EXP będzie + otwarte PvP.

Też nie wiem skąd takie info ze będą to ligi Cut-throat i szczerze wątpię w to. Co by nie było to i tak chętnie wrócę do poe 5 marca

Otrzymałem niepotwierdzone informacje. Przeważnie się sprawdzają to myślę, że i tym razem nie będzie inaczej :-)

Jakaś liga ze standardowymi zasadami wystartuje? ;) Bo na HC szkoda mi nerw.

EXP będzie + otwarte PvP.

No tak, ale jak za zabijanie dostaje się expa, to pvp>pve, więc jesli ktoś będzie chciał to sobie nie po expi.

Jakaś liga ze standardowymi zasadami wystartuje? Bo na HC szkoda mi nerw.

Jest liga standardowa od początku gry. 5 marca startują dwie nowe ligi Hardcore i Softcore, więc możesz iść na softcore gdzie możesz umierać ile zechcesz.

Laik nie ogarnia, dużo osób tutaj miesza.

Czyli że będzie liga pernament z open pvp? Czy kolejna liga na kilka dni/tygodni/miesięcy?

I czy przypadkiem nie mieli zrobić open pvp na stałe (w jakiejś lidze)?

Tak czy siak, ta gra nie ma balansu dla open-pvp x.x

2 ligi - Softcore i Hardcore na 4 miesiące + dużo nowości, więcej contentu, ulepszenia, zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany. Mam zamiar grać z Ajronem (kot) i chyba Magarem (noob).

Już się nie mogę doczekać :) Zawsze jak startuje nowa liga, sprzedaję orby w paczce (np. po 10 exa) z poprzedniej na Allegro i mam kasę na sash taby :) W ten sposób nie wydałem ani złotówki z oszczędności, a mam trochę zakładek i efektów :)

Ja na 100% będe grał na HC maruder na nowej lidze jeśli ktoś chce się dołączyć zapraszam na ts3

t5.svoice.pl:8650 haslo tyskie

Kanał pod AFK " 5 Marca 20:00 PoE

haslo na pokoj pathofexile

Przydałoby się skleić team mmorpg

Z tego co ostatnio czytałem, nie mają zamiaru robic lig cutthroat, jedynie race'y.

A te nowe ligi to na bank nie PvP, bo tak napisał pracowanik GG, że nie mają nic z nimi wspólnego.

Ja się może pojawie, ale na pewno nie 5 marca tylko w weekend.