Czy ktoś zna takie RPG?

Witam

szukam RPG podobnego do gothica/morrowinda - czyli takiego action/rpg

chodzi mi o to,ze np nie ma czegoś takiego jak w dungeon siege,ze jest liniowa fabuła i ograniczenie w eksplorowaniu swiata;/

pamiętam,ze kiedyś było takich gier pełno,ale jakoś mi z głowy tytuły wyleciały xD

no więc?

znacie coś tego pokroju?

PS. była też kiedyś taka fajna rpg,że można było latać na smokachxD

również mile widziany tytuł tejże gry

Two Worlds. Co tu dużo mówić - gierka jest świetna i tyle. Sam musisz zagrać, żeby się przekonać.

Wiedzmin. Boska gierka.... to co JAK zrobimy bedzie mialo wplyw na ciag dalszy naszej rozgrywki. A texty ktore sa mowione przez wiesniakow sa poprostu masakralne :) Pamietam jak gralem w Gothica 1 powalila mnie na kolana wciagajaca na maxa fabula. W G2 juz mi sie tak srednio gralo... a G3 nawet nie skonczylem bo poprostu byl zalosny. Obliwion i Morrowind tez sa dobre ale nie to co G1 z swoja fabula. A powiem ci ze w Wiedzminie chyba nawet mi sie bardziej podobala niz w Gothicu 1. Poczatek jest taki sobie i oklepany. Chodzi o utrate pamieci... ale to co sie dzieje potem... Ho ho ho :D

gothica przechodziłem chyba z 10 razy... razem z dodatkami...

wiedzmina i two worlds zaraz zaczne "kupować" xD

Wiedzmin zjada Two Worlds... ale to moja opinnia :D

przeszłem prawie całego widżmina i on bije wszystkie gry z tego gatunku a Spawn ma racje teksty są za***iste

Witam

szukam RPG podobnego do gothica/morrowinda - czyli takiego action/rpg

chodzi mi o to,ze np nie ma czegoś takiego jak w dungeon siege,ze jest liniowa fabuła i ograniczenie w eksplorowaniu swiata;/

pamiętam,ze kiedyś było takich gier pełno,ale jakoś mi z głowy tytuły wyleciały xD

no więc?

znacie coś tego pokroju?

PS. była też kiedyś taka fajna rpg,że można było latać na smokachxD

również mile widziany tytuł tejże gry