Czy łuszczyca skóry głowy może minąć sama?

W sensie czy udało się Wam wyleczyć całkowicie? I co Wam pomogło?

Śmierć jest w stanie skutecznie wyleczyć ŁZS, ale nie polecam.

Chyba ci się fora pojebały…

To nie łuszczyca to trucizna z kranu. Nie myj głowy bez filtra, chlor wysusza strasznie skórę.

wpisz w AI i będziesz wiedzial mordo, tutaj jest forum o grach

smalec swini naturalny

Można każdemu z osobna powtarzać do skutku. NA KAŻDEGO DZIAŁA CO INNEGO WIĘC WYVIERZ COKOLWIEK I OBSERWUJ JAK REAGUJESZ Mi pomogła seria kosmetyków Psorisel, ale to nie znaczy ze pomoże też Tobie, polecam wypróboiwać jak nie pomoże to spróbujesz co innego. Co do tego czy da się wyleczyć to nie. Jest to raczej typ skóry i masz do końca życia. Zaleczyć można ale wyleczyć nie da się.

Miałam bardzo podobny problem ze skórą głowy — swędzące, czerwone plamy i białe strupy, które pojawiły się zupełnie niespodziewanie. Początkowo myślałam, że to reakcja alergiczna albo jakieś odparzenie, ale z czasem stan skóry tylko się pogarszał.

Po wielu próbach i błędach w końcu trafiłam na rozwiązanie, które naprawdę mi pomogło!

Największe efekty przyniosła emulsja Psorisel — Ma bardzo dobry skład Działa przeciwzapalnie, łagodzi swędzenie i przyspiesza gojenie zmian skórnych. Super ściąga łuskę Kluczowe jest, żeby kupić oryginalną i polecam szukac w aptekach.

O, cóż za przypadek, że akurat dwa konta szeptanego marketingu polecają ten sam środek, którego osobie cierpiącej na ŁZS żaden dermatolog nigdy nie polecił. Jak czyta to ktoś, kto serio ma problem z łupieżem to żadne januszowe head&shoulders. Waszym problemem są grzyby z rzędu Malassezia i ich rozwojowi (jak z resztą w przypadku każdego grzyba) sprzyja wilgoć. Jeśli macie trochę włosów na głowie i nie wysuszycie jej po myciu to czeka Was właśnie wspaniała współpraca z grzybami.

Istotne jest dobranie szamponu, dermatolog poleci Wam na pewno szampony Ducray Kelual DS, Vichy Dercos albo z polskiego rynku Pharmaceris DS Octopirox, a nie jakieś chujostwa z tych komentarzy. Poza tym to ŁZS z wiekiem przechodzi, no ale jeśli zawodowo pełnicie jakąś reprezentatywną funkcję to średnio jest chodzić z łupieżem na ramionach i rękawach.

Na pewno lekarze nie wyleczą. Szukaj jakiś znachorów albo zbadaj sobie krew / kał czy nie masz jakiś robali. Lekarze mają zadanie leczyć objawy nie przyczynę ich powstania

obraz

Ale pierdolenie ten post wyżej XD

Płyn Psorisel i ich emulsja.

Pewnie ten post z promowaniem Psoriselu na koncie założonym w tym samym dniu na wykopie to czysty przypadek. Kolejne konto na vikopku, które to promuje to ma całą aktywność zorientowaną wokół takiego śmiesznego marketingu XD Nawet się nie staracie.