Czy ma ktoś...AION

Czy ma ktoś może jakieś zbędne konto w Aionie, serwer Barus, głownie chodzi mi tylko o to, aby postać na koncie miała około lvlu 40. ( bo nie chce mi się 40 raz robić tych samych początkowych questów, są dla mnie męczące). A chętnie bym pograł :D

(Jeśli zrobiłem coś źle to przepraszam kochana administracjo)

Mam pomysł, spróbuj zagrać w innej frakcji, niż zawsze. :) Wszystko wygląda inaczej, są inne questy. Osobiście bardziej wolałem Elyosów, ale Asmodianie mieli przepiękne krajobrazy.

Pozdrawiam.

A tak swoją drogą to radziłbym Ci stworzyć temat na targowisku, wydaje mi się, że administracja weźmie to jako handel i dostaniesz warna. :)

Mam pomysł, spróbuj zagrać w innej frakcji, niż zawsze. Wszystko wygląda inaczej, są inne questy. Osobiście bardziej wolałem Elyosów, ale Asmodianie mieli przepiękne krajobrazy. Pozdrawiam

No właśnie do 30-40 lvlu questy wielokrotnie wykonywałem po obu stronach. Ale ogólnie jak nic z tego nie wyjdzie to tak trzeba bedzie zrobić.

Również pozdrawiam.

Obecnie 40 lvl wbijasz w 1 dzien ew 2 wiec po co Ci postac kogos ? sprawdza ip i dostaniesz bana .

@donek, nie dostanie on bana, bo nie sprawdzają ip - byłoby to bez sensu. Nie wiem w jakiego Aiona grałeś, ale NA SERWERACH OFICJALNYCH, zarówno EU jak i NA, lvl wbija się całkiem ciężko, owszem, grając 24h bez przerwy, z dwiema dodatkowymi osobami w party jest to możliwe, ale dla zwykłego gracza, spędzającego czas w grze dla przyjemności, jest to niewykonalne. Wchodzi też kwestia, czy posiada się gp, czy nie :)

@donek, nie dostanie on bana, bo nie sprawdzają ip - byłoby to bez sensu. Nie wiem w jakiego Aiona grałeś, ale NA SERWERACH OFICJALNYCH, zarówno EU jak i NA, lvl wbija się całkiem ciężko, owszem, grając 24h bez przerwy, z dwiema dodatkowymi osobami w party jest to możliwe, ale dla zwykłego gracza, spędzającego czas w grze dla przyjemności, jest to niewykonalne. Wchodzi też kwestia, czy posiada się gp, czy nie

uwierz , ze juz nie jedna osoba dostala baniaka za oddawanie konta ;) ciezko wbija sie lvl .....kolego wbija sie bardzo latwo lvl 40 lvl to praktycznie zaden problem obecnie keidys owszem szlo to mozolnie teraz lvla wpada sam praktycznie.Po co ci 2 osoby w pt skoro wszystkie q do 65 lvla robisz praktycznie solo :X ?? nie rozumiem...nie wiem ile Ty grales w Aiona ale ja troche tam gralem...

Ta, bo przecież to że masz inne IP to znaczy że oddałeś konto. Weź się puknij w głowę zamiast pisać bzdury i straszyć.

Kupilem i sprzedalem mnóstwo kont i nigdy nie zalapalem bana ani ja ani kupujacy. :)

To jak ma ktos cokolwiek na około lvlu 40? albo może ktoś chce razem pograć, poczekam do wieczora, jak nie to zaczynam od nowa ;x

Kaspeho zrob sobie SM/CLER/Chanter i robisz wsio solo do 65 wbijesz taki lv spokojnie w tydzien

Obecnie 40 lvl wbijasz w 1 dzien ew 2 wiec po co Ci postac kogos ? sprawdza ip i dostaniesz bana .

większych głupot nie czytałem, to nie WoW czy L2 x5 że tak levele lecą - 2-3h to się robi do 10 levelu questy w początkowej lokacji, a później z każdym levelem wolniej - do 40 levelu przy nolifieniu przez 2 dni (czyli granie non-stop z przerwami na szczanie i sranie, ew krótki sen) może by 40 wbił, ale przy normalnym graniu (-2-4h dziennie) nie ma szans koleżko

W 2 dni to sie maksymalny wbija cieniasy.

W 2 dni to sie maksymalny wbija cieniasy.

A w tej bajce były smoki?

A co do tematu, to ja mam niepotrzebną postać na 60 lvlu, jakbyś chciał, i tak nie gram.

Trzeba byc jakims tzw no-lifem albo miec niezla pomoc innych graczy aby w dwa dni wbic 40 lvl... tak jak ktos tu pisal, dla kogos kto chce pograc w wolnych chwilach jest to niemozliwe, ja rowniez zaczalem grac kilka dni temu, tylko ze na serwerze Thor (Elyos).

większych głupot nie czytałem, to nie WoW czy L2 x5 że tak levele lecą - 2-3h to się robi do 10 levelu questy w początkowej lokacji, a później z każdym levelem wolniej - do 40 levelu przy nolifieniu przez 2 dni (czyli granie non-stop z przerwami na szczanie i sranie, ew krótki sen) może by 40 wbił, ale przy normalnym graniu (-2-4h dziennie) nie ma szans koleżko

Mistrzu obecnie 10 lvl wbijasz 30min i to max....sory ale jezeli nie masz pojecia o grze to poprostu nie wprowadzaj ludzi w blad ;) To , ze nie umiesz lvlowac , nie moja wina . Pisze tylko jak jest teraz a jak bylo kiedys ;) obecnie 20 lvl to kwestia +- 2 -3h max wiec 25-30 bez wiekszego problemu wbijasz w 1 dzien . Obecnie jagroszy przedzial lvlowy to 58-65

Mistrzu obecnie 10 lvl wbijasz 30min i to max....sory ale jezeli nie masz pojecia o grze to poprostu nie wprowadzaj ludzi w blad To , ze nie umiesz lvlowac , nie moja wina . Pisze tylko jak jest teraz a jak bylo kiedys obecnie 20 lvl to kwestia +- 2 -3h max wiec 25-30 bez wiekszego problemu wbijasz w 1 dzien . Obecnie jagroszy przedzial lvlowy to 58-65

To kolejny update wszedł zmniejszający ilość wymaganego expa na level ? Ja pamiętam, że robiąc wszystkie questy w początkowych lokacjach 1-10 schodziło trochę czasu, głównie przez to że trzeba było biegać w kółko czasami. Mnie to zajmowało 2-3h. Chyba że jest jakaś szybsza alternatywa, o której nie wiem.

Teraz robisz same złote questy i lv leci jak szalony w tym patchu masz kampanie techa czyli skrocona i wiecej expa

Mistrzu obecnie 10 lvl wbijasz 30min i to max....sory ale jezeli nie masz pojecia o grze to poprostu nie wprowadzaj ludzi w blad To , ze nie umiesz lvlowac , nie moja wina . Pisze tylko jak jest teraz a jak bylo kiedys obecnie 20 lvl to kwestia +- 2 -3h max wiec 25-30 bez wiekszego problemu wbijasz w 1 dzien . Obecnie jagroszy przedzial lvlowy to 58-65

gościu, ty mi nie pisz, że ty robiąc n-tego alta wbijesz w 30 min (i to i tak będziesz się ścigał z czasem niczym skośnooki chinol). Ja pisałem o osobach co grają pierwszy raz w Aiona, nie masz szans, żeby nie znając mapy, questów, miejsc, gdzie się udać, zrobić to w mniej niż 2h (doświadczony gracz) - brednie gimnazjalne wypisujesz, nie mając pojęcia, że ludzie czasami grają nie dla levelowania na czas, a żeby też poznać grę głębiej

Czy ma ktoś może jakieś zbędne konto w Aionie, serwer Barus, głownie chodzi mi tylko o to, aby postać na koncie miała około lvlu 40. ( bo nie chce mi się 40 raz robić tych samych początkowych questów, są dla mnie męczące). A chętnie bym pograł :D

(Jeśli zrobiłem coś źle to przepraszam kochana administracjo)