Czy mi pójdzie?

Siemka, racji tego że niedługo mamy Lineage II: Goddess of Destruction po polsku mam pytanie do was czy odpalę tą gierkę na moim złomie?

Pentium® Dual-Core CPU T4200 @ 2.00GHz (2 CPUs)

3038MB RAM (dostępne)

XP Professional SP3

Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family

Pytam się o najniższe detale gdyż, do słabej grafiki jestem przyzwyczajony ;D

Wiem że jest to złom i laptopy do gry się nie nadają ale kupiony był jakiś czas temu, a nie mam na razie kasy żeby kupić jakiegoś lepszego kompa.

(Pytałem się pręddzej o GW2 więc po prostu to skopiujei wkleje. )

pojdzie na najnizszych, ale nie radzilbym chodzic na oblezenia czy miejsca gdzie duzo skilli lata w powietrzu :D bo bedzie slide show.

By Ciebie nie wprowadzac w blad wez sobie pobierz clienta od Innovy z strony Lineage2.eu dla wersji europejskiej i przetestuj ilosc klatej i dzialanie gry podczas siege lub chodzenia po miescie Aden.

Moze dalo by rade moze tez nie dalo by rady. Ja obstaje przy opcji ze mozesz miec lekkie problemy z procesorem i grafika. Wiec lepiej sprawdz.

to jest cos takiego jak sprawdzanie klatek podczas siege?

Nie wiem czy sie rozumiemy... Ale klatki w grze = fps = frame per second = klatek na sekunde

Ale jesli dobrze mysle ze ty wiesz o co mi chodzi to mozna to sprawdzic programem Fraps tyle ze on obniza ilosc fps w grze, bo zjada troszke zasobow.

Glownie chodzi o plynnosc obrazu (fps) podczas siege / pvp i przeludnionych miast.

Z wlasnego doswiadczenia ci powiem zebys kupil od razu jakas podkladke chlodzaca bo bedzie sie grzac jak cholera. Zalezy tez ile bedziesz gral ale znajac zycie to pewnie pare godzin dziennie. Gra ci pojdzie mam cos podobnego i smiga bez problemu podczas expa i czasem jakies pvp/pk. O siege i mass pvp (wiecej niz pt vs pt) zapomnij. Ogolnie gra jest stara i slabo zooptymalizowana majac kompa z procesorem i5 i grafika 3gb na siege mialem czesto masakryczne sciny jak zapuscilem sie w glab walki ale nie ma co sie dziwic jak srednio bylo tam 1000+ ludzi. Mowie tu o serwerach US. Zeby czerpac przyjemnosc z gry i zasmakowac siege- co jest najlepszym aspektem tej gry zainwestuj w kompa. pzdr ;]

To nie jest nowa gra jednak jest słabo zoptymalizowana dlatego na Siege i w mieście możesz mieć drastyczne spadki FPS'u. Tak jak napisał powyżej, to jest najlepszym aspektem tej gry i jeżeli chcesz naprawdę grać komfortowo to zainwestuj w lepszego PC, ewentualnie wymień kilka części.

Siemka, racji tego że niedługo mamy Lineage II: Goddess of Destruction po polsku mam pytanie do was czy odpalę tą gierkę na moim złomie?

Pentium® Dual-Core CPU T4200 @ 2.00GHz (2 CPUs)

3038MB RAM (dostępne)

XP Professional SP3

Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family

Pytam się o najniższe detale gdyż, do słabej grafiki jestem przyzwyczajony ;D

Wiem że jest to złom i laptopy do gry się nie nadają ale kupiony był jakiś czas temu, a nie mam na razie kasy żeby kupić jakiegoś lepszego kompa.

(Pytałem się pręddzej o GW2 więc po prostu to skopiujei wkleje. )