Witam, chciałbym kupić Guildsy, ale nie wiem czy mi dana gra wejdzie... Nie chcę wydawać stówki w błoto jak ma się okazać, że nie pogram. Moje pytanie brzmi : W jaki sposób mogę sprawdzić czy gra będzie mi działać? Jest dostępny jakiś trial lub coś?
Czy mi pójdzie
a może bądź tak miły i napisz nam tu specyfikacje swojego blaszaka, jest tu sporo graczy GW2 którzy pewnie mają podobny sprzęt
Najlepiej żebyś napisał parametry komputera to by ci formuowicze odpowiedzieli a tak to są strony które ci to pokażą ,lecz "czy ci pójdzie" a nie że bedzie biegać. strona to chyba "Can i run it ?".
Macie rację panowie To jest mój laptop :
NVIDIA GeForce GT 520MX , Intel Core i3 -2330M CPU @ 2,20 GHZ , 6 GB RAM
Spokojnie da radę Nawet na medium przy mniejszym natężeniu graczy na ekranie ^^
Tutaj dowody:
http://guildwars.pl/forum/viewtopic.php?f=174&t=47058&start=140 - czytaj drugi post
Rozumiem, że mogę kupić spokojnie? A jak będzie z rodzajami trybu gdzie gra 900 osób?
Kupuj. Spokojnie dasz radę. Co do większej ilości graczy to zawsze można dostosować ustawienia w grze
Ok, wielkie dzięki za pomoc Temat można zamknąć.
Zamykam
Witam, chciałbym kupić Guildsy, ale nie wiem czy mi dana gra wejdzie... Nie chcę wydawać stówki w błoto jak ma się okazać, że nie pogram. Moje pytanie brzmi : W jaki sposób mogę sprawdzić czy gra będzie mi działać? Jest dostępny jakiś trial lub coś?