Czy mi ujdzie?

bo mam kartę GeForce GT 640 (nie na laptopa, bo są dwie wersje tej karty) i teraz takie mi pytanie wpadło do głowy czy mi pójdzie ????

Specy kompa:

Procek: Intel Core 2 Duo Quad (4-rdzeniowy) GHz- 2.33

Płyta główna od Gigabyte

zasilacz: brak :3, ale kupuje 600 V bo zepsułłem stary

3 GB ram

i nw co jeszcze mogę podać :D

@EDIT

co to jest ten "adept"????

1. Zdania nie zaczyna się od "bo".

2. "Specy kompa" - wtf? To te jaki mod sa w szko skr ? Chyba jestem na to za stary...

3. Zasilacz - 600W, nie V. Raczej nie chciałbyś podłączyć komputera do 600V.

4. I teraz główne pytanie? Ale o co chodzi ?

Totalny chaos... Ja również nie wiem o co be.

Pytasz czy ci taki sprzęt wystarczy do gier ? Czy może pytasz czy ci pójdzie jakas konkretna gra ale zapomniałeś dodać tytuł?=P

Przepraszam was za takie pisanie, ale się bardzo spieszyłem :DDD

Czy mój procesor będzie współpracował z tą kartą

@Edit

Czy ta karta jest lepsza od ATi Radeon 3600 HD

Tak ja mam Pentium d i działa mi procek z ta kartą

Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2

Tą kartę graficzną uciągnie nawet nie do końca rozgrzany czajnik.

No, może trochę przesadzam, ale wszystkie karty z serii GT to są karty multimedialne, nie do gier. GT640 jest jedną z lepszych, więc jakieś gry ci uciągnie, ale generalnie jakbyś podkręcił tego procka do 3Ghz, to byś mógł mu nawet GTX660Ti wrzucić i by pociągnął.

Masz kartę słabszą niż procka, więc procesor wykorzysta ją w 100%. Proste.

Tą kartę graficzną uciągnie nawet nie do końca rozgrzany czajnik.No, może trochę przesadzam, ale wszystkie karty z serii GT to są karty multimedialne, nie do gier. GT640 jest jedną z lepszych, więc jakieś gry ci uciągnie, ale generalnie jakbyś podkręcił tego procka do 3Ghz, to byś mógł mu nawet GTX660Ti wrzucić i by pociągnął.Masz kartę słabszą niż procka, więc procesor wykorzysta ją w 100%. Proste.

Czyli d*pa?

ta GT 660 uciągnie mi nawet GRO i chyba GRFS bo ona tylko mi do tych gieer potrzebna :D

bo mam kartę GeForce GT 640 (nie na laptopa, bo są dwie wersje tej karty) i teraz takie mi pytanie wpadło do głowy czy mi pójdzie ????

Specy kompa:

Procek: Intel Core 2 Duo Quad (4-rdzeniowy) GHz- 2.33

Płyta główna od Gigabyte

zasilacz: brak :3, ale kupuje 600 V bo zepsułłem stary

3 GB ram

i nw co jeszcze mogę podać :D

@EDIT

co to jest ten "adept"????