Intel® Pentium® Dual CPU T3400 @ 2.16GHz
2.1 GB RAM
Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
GeForce 9200M GS
NVIDIA High Definition Audio
2.1 GB RAM
GeForce 9200M GS
Osobiście myślę, że se pograsz, ale... http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx sprawdź.
Sprawdziłem i mi minimum do MINIMUM brakuję Dodam że GW 1 chodziła mi na full detalach i rozdziałce na 30 fps a GCI chodzi na 20 na low :/
na low powinno pójść bez problemów
Wiem że to dziwne jak.... sam nie wiem Co ale mam wątpliwośći Co do GW2. Czy ktoś dosłownie konta na 10 min nie mógłby mi dać? Stworzyć postać zrobić dwa kroki i tyle. Wiem że to głupie i brzmi jakbym chciał ukraść konto no ale nie chce wydać 200 stówy na grę która mi nie pójdzie a triala nie ma :/
@ daję tej grze miesiąc i będzie tak jak z diabolo3 = sprzedam konto GW2 3x80lv jedyne 50zł... A poza tym trzeba było kupić pre-coś tam za 20zł na 3dni - idealne do testów, a teraz pozostaje czekać aż wrzucą jakiegoś triala do gazety (jak to było z gw1)
@refresh
Na low bedzie Ci spokojnie smigac.
Na low bedzie Ci spokojnie smigac.
A masz konto ? Wiem że to chamskie ale nie użyczył byś mi go na uruchomienie gry dosłownie? Wiem że to brzmi jak Kamil Scheicht który chce wyruchać swoich widzów no ale cóż
Nie chce zakładać następnego tematu to się zapytam czy mi pójdzie na Medium ? bo na tym Can You Run It pokazuje że na maksa ale temu nie ufam
Intel® Core™ i3-2350M CPU @ 2.30GHz
4gb ram
Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 32-bit
Karta AMD Radeon HD 7400M Series
pójdzie Ci nawet wyżej niż na medium, testowane
A i ja się zapytam, czy mi pójdzie
intel core i5 2410M (jest jakis jeszcze turbo boost do 3)
Nvidia GeForce 540M 2 GB
4GB RAM DDR3
win7 hp
Pokazuje( Can i run it), że minimalne, ale może się nie powinienem tym sugerować?
@down nie chodziło mi o to żeby się czymś chwalić, ale o to czy mi przynajmniej na medium pójdzie.
Ehhh..... zadałem pytanie a mi nie potrzebnie wbijacie i chwalicie się sprzętami. Od razu widać że pójdzie Ci na full detalach, ale nie, trzeba się pochwalić swoim sprzętem.
Browar ale ja się nie znam kompletnie na komputerach to się pytam bo nie chce wydać kasy żeby nie zagrać w tą gre .
Ja tak samo jak kolega wyżej.
Browar, mam konto ale Ci go niestety nie pozycze.
2.1 GB RAM
GeForce 9200M GS