Czy mój zasilacz pociągnie?

Zastanawiam się nad zmianą karty graficznej w drugim komputerze, gdyż mam

okazję takową kupić w okazyjniej cenie.

Zasilacz to Enlight gps-400ab c, a karta to gtx 280..

Czarna lista zasilaczy, czyli nie bierzemy nawet z dopłatą:Akyga, Arktik Power Supply, Altis, Aspire, Apex, Allied, Austin, Acutake, Aton, "ATX Power Supply", Bestec, Bondfunx Fire, Carbon, Coba, Codegen (C&G), ColorSit, COMPAQ, Computer, Deer, Ecogo True Power, Eurocase, Everpower, Fever, Four Star, Foxtech, Gembird, Gigabajt, Golden, Hawk, Hedy, iCute, Impet, iBOX, ISO, Incore, Levicom, Linkword, LOGISYS, Logic, Megabajt, ModeCom Feel (I, II), ModeCom Green, Logic (L&C), ModeCom Premium, Mercury, Metropilis, Mustang, Newton Power, Octigen, QTECHNOLOGY, Qoltec, Q-tec, Pangu, Platin Power, Power Color, Power, Powerfox, Powercomp, Power Man, Procomp, Powertec, RAIDMAX (Produkcji sunpro), Rubikon, Rasurbo (Green Power), Ropla, Sniper, Sansun, Stability Power, SilenX, Sun Pro, Solytech (Chociaż ostatnio pojawiło się kilka ciekawych konstrukcji), Suntek, Take Me, Task, TE, Tracer, Trust, Tronje, Ultra Media, Win, Xilence (Redwing), XION, XPOWER, 2N.Tak samo z każdym zasilaczem, na którym nie ma nazwy producenta. Czyli tzw. no-name.

Jeżeli zasilacz nie znajduje się wyżej to możesz kupować. Co do grafiki to napisz jaką masz w tym komie , którą chcesz zamienić.

You funny guy. I kill you last. Powiem tak... Ten zasilacz ma takie same szanse na udźwignięcie tej karty, co Ogórek na prezydenturę.

Zastanawiam się nad zmianą karty graficznej w drugim komputerze, gdyż mam

okazję takową kupić w okazyjniej cenie.

Zasilacz to Enlight gps-400ab c, a karta to gtx 280..