Czy można już grać

Witam

Wolę się upewnić, a więc, praktyznie możemy już grać na PL servie, ale jak wiadomo OBT, jest dopiero we wtorek, czy będzie vipe, i czy jest sens grać teraz, może jednak lepiej poczekać do wtorku, innaczej, czy ktoś może mnie zapewnić, że nię BD teraz tracił, czasu... Żeby nie okazało się że to vipe jednak BD... ;D

Z góry dzięki za pomoc... ;D

Wiesz, że o tym mogą zapewnic Cie tylko twórcy serwera(nie na 100%)?

Oops... nie wiesz xd

mozna gra juz teraz wlasnie scigam co do wipe to sie okaze w wtorek

Z tego co mi wiadomo to na razie trwają ,,smog testy'' , a że się dołączacie to niedociągnięcie pewnych osób .... i jak sami admini piszą opóźnia to tylko start normalnej gry .

OBT ma wystartować 19 marca https://4gameforum.com/pl/showthread.php?t=403&p=6323#post6323 - obstawiam w 99% że po niej będzie wipe skoro tyle problemów maja na dzień dzisiejszy z klientem .

To jak można już grać, czy są może przewidywane jeszcze jakieś Vipe... =/

To jest Open Beta i jest zawsze bez wipe.

cracked tutaj jednak będzie wipe, bo od razu dostaje sie 85lvl, a potem jeszcze 99.... obecnie gra wygląda tak, że z magazynu wyciągasz itemy, robisz umiejętności i idziesz za miasto sie tłuc PvP :P

Po becie poznamy datę head startu. Wipe na 100%

Twórcy sami zapowiedzieli, że to nie będzie normalna open beta. Będzie wipe na 100%. Lada moment skończy się open Beta i wtedy nastąpi usunięcie wszystkich postaci/kont w grze, a następnie zostanie podana data oficjalnego startu. Jednym słowem, będzie jeden wspólny, wielki start i wyścig ;). Ja sobie dlatego darowałem granie od 19 marca i czekam na oficjalny start.

Z tego co mi powiedziano in game, dowiedziałem się, iż prawdziwa OBT, czy jakby tego nie nazwać BD w Czwartek, tj. wszyscy gramy od 1 lvl`a, i jak to ładnie ujął @up, czwartek BD dniem wielkiego wyścigu, do bycia najlepszym... ;D

I git, będzie co robić w wielkanoc xD

Dokładnie, strasznie się cieszę, że all zaczyna się w święta, tydzień wolnego od szkoły, za dnia gramy w nocy imprezujemy... ^^

Twórcy sami zapowiedzieli, że to nie będzie normalna open beta. Będzie wipe na 100%. Lada moment skończy się open Beta i wtedy nastąpi usunięcie wszystkich postaci/kont w grze, a następnie zostanie podana data oficjalnego startu. Jednym słowem, będzie jeden wspólny, wielki start i wyścig . Ja sobie dlatego darowałem granie od 19 marca i czekam na oficjalny start.

Tworcy sami tez mowili ze live server ma wystartowac dzien po zakonczeniu bety.

No cholercia, czwartek mówicie? Akurat będę miał długa podróż i będę mógł zacząć grę dopiero w piątek? ^_^ No cóż, dziękuję za informację i do zobaczenia w świecie Lineage.

[EDIT]

Teraz spotkałem się z opinią, że startuje dopiero 2 kwietnia. Czy jest ktoś w stanie oficjalnie potwierdzić datę startu?

Beta konczy sie 2 kwietnia. Dokladnie 3 kwietnia jest start live chyba, lub dzien pozniej. Bo beta wg plotek, ktore sie potwierdzily bedzie/miala trwac min tydzien max 2 tygodnie w 3 etapach(wszystko zalezne od bledow w tlumaczeniach).

Tak czy inaczej znamy juz nieofficialna date końca bety, a jest ona umieszczona w umowie licencyjnej https://eu.4game.com...Id/1008/type/1/

Wg plotek admnistracji ktore mowily ze live server ma wystartowac dzien po becie to wypada na 3 kwietnia.

Czyli trzeciego kwietnia BD mogli dopiero grać bez obaw o jakie kolwiek vipe, czy w końcu jak... ;D

Szanowny Guru, dziś rozwiał nasze nadzieje( i wątpliwości). Wiadomo, że Lineage 2 PL nie wystartuje ani dziś, anie w ciągu najbliższych dni.

Sam nie wiem już co o tym sądzić. Ciągłe przekładanie terminu i brak podania czegoś konkretnego, budzi we mnie pewnie obawy, zwłaszcza, jak czytam ile rzeczy twórcy muszą jeszcze poprawić. Wiąże z tym polskim serwerem na prawdę duże nadzieję, bo niestety, nigdy nie miałem okazji i sposobności dłużej się pobawić w Lineage'a.

Pozostaje nam tylko mieć nadzieję, że lada moment dostaniemy już oficjalną wersję premiery polskiego serwa, no i, że to będzie jeszcze w kwietniu. -_-

Witam

Wolę się upewnić, a więc, praktyznie możemy już grać na PL servie, ale jak wiadomo OBT, jest dopiero we wtorek, czy będzie vipe, i czy jest sens grać teraz, może jednak lepiej poczekać do wtorku, innaczej, czy ktoś może mnie zapewnić, że nię BD teraz tracił, czasu... Żeby nie okazało się że to vipe jednak BD... ;D

Z góry dzięki za pomoc... ;D