Czy w teso można ''zepsuć postać'' dodając punkty na przykład w nieprzydatne statystki lub skille?
Czy można ''zepsuć'' postać?
Witaj,
punty skilli,statystyk,champion systemu można zawsze zresetować. Wiadomo budując postać trzeba ukierunkować.
Oczywiście. Jednak w TESO jest tak, że twoje przeżycie polega głownie na umiejętności operowania skillami, oraz umiejętności odnalezienia się w sytuacji. Nie ma tutaj sztywnych punktów statystyk - mozesz sobie je znaleźć na mapie w razie czego:)
W takim razie w co polecilibyście dawać punkty na dragoknighcie i które skille wybrac?
Ja bym inwestował w broń jednoręczną + tarczę, średni pancerz oraz ogień.
Ja bym inwestował w broń jednoręczną + tarczę, średni pancerz oraz ogień.
A punkty dodawać w magickę czy staminę?
Oczywiście. Jednak w TESO jest tak, że twoje przeżycie polega głownie na umiejętności operowania skillami, oraz umiejętności odnalezienia się w sytuacji. Nie ma tutaj sztywnych punktów statystyk - mozesz sobie je znaleźć na mapie w razie czego:)
Nie ma tutaj sztywnych statysty?
W grze rozdzielasz role na DPS,TANKA,HEALERA
DPS Staminowego,Magikowego - Idziesz w magice badz stamine,restrykcyjnie inaczej nic nie zdzialasz na end contencie.Nie zrobisz liczb na recouncie ktore sa wymagane.Tutaj sa sztywne liczby,statystyki ktorych sie trzeba trzymac...
Tank - tam byc survi. Mega HP i poteznie opancerzony.Gra sie zmieniła i nie ma już bata żebyś potankowal sobie w light armorze jak to bylo przed update 6
Healer - od niego zalezy przezycie druzyny, full magica zeby mu many nie zabraklo na heala.
Jak twoj opis buildu wyglada Medium pancerz,1h+Shield i ogien? Mowisz o DK czy o innych klasach? Dk operuje na flame ability.Cale jego dd sie na tym opiera.
Inne klasy to inna bajka...
no dobrze a jeżeli gram nordem healerem czy w 14v dam sobie radę z healowaniem i nie będę miał z tym problemu + champions skille oraz passywki. Czy jednak lepiej zmienić rasę na bretona lub elfa ??
jezeli masz maly lv ,radzil bym ci zmienic. Rasa ma duze znaczenie...
2v mam i nie mam pojęcia co robić hmmm
Czy w teso można ''zepsuć postać'' dodając punkty na przykład w nieprzydatne statystki lub skille?