Czy Noc to zed a moze shen?

Witam , chciałbym was się spytać jak Wy uważacie jak bylo z "Zedem Shenem Nocturnem" ??? Wymyśliłem własną "historię"

"Nic nie da rady ciemności".Nie wiem jak zacząć więc .... zobaczmy na czary nocturne i shen praktycznie bardzo podobne niemal identyczne . Moją teorią jest że noc chciał opanować shena ale mu się nie udało jednak w bardzo dużym stopniu go tym zaraził i zaczoł wlaczyć jak on jednak że jest on chwilowo w nim , shen to jedyna postać która potrafi zniszczyć ciemność ?.Shen cały czas o tym myśli jednak jest tak silny że potrafi stawic opór ciemności . Skile maja podbne gdyz shen dopiero pozniej opanował cienie . Noc nie poddał się wiec wszedł w ciało zeda i go totalnie opanował mszcąc sie na shenie zabił jego ojca/mistrza .

To moja teoria

.Jak z wami ??jesli sie tym interesujecie

https://www.youtube.com/watch?v=NcW94x-lvPU Dość ciekawe przedstawienie teorii, np. Nocturne to koszmar Shena.

https://www.youtube.com/watch?v=NcW94x-lvPU Dość ciekawe przedstawienie teorii, np. Nocturne to koszmar Shena.

To chciałem przedstawić ale zabrakło mi troche słów :) dzięki za film

Dobre xD Dawno nie miałem takiego wtf z powodu lola. Patrząc na czary dopatruje się bardzo naciąganych podobieństw, bo co łączy Q Zeda, Noca i Shena? Fakt iż są to ataki zasięgowe o różnych mechanikach. Jakie mają podobieństwo na W? Shen buffka, Noc, tarczę a Zed swoje alter ego xD Podobieństwo mało racjonalne. E? Każdy ma jakąś formę CC! Ulti? Jeden "doskok" i obrażenia, drugi zniknięcie, obrażenia zależne od zadanych obrażeń a trzeci tarczę ma i teleport dla innego sprzymierzeńca. Patrzę i patrzę a podobieństwa widzę bardzo lipnę. Równie dobrze napisałbym pytanie co łączy Veigara i Teemo? Niski wzrost i to jest bardziej logiczne niż to co napisałeś. Ale dziękuję za zagięcie człowieka z wieczora.

Q Zeda to szurikeny, Shena to jakiś nożyk, a Nocturne też strzela czymś pociskopodobnym. E Zeda jest podobne do pasywki Nocturne. Ulty Nocturne i Zeda są podobne. Są niby jakieś drobne powiązania, ew. splashart burzowego Zeda jest prawie taki sam jak nowy splashart Nocturne. Trochę to nikłe podobieństwa, ale teoria to teoria. Podobnie Jarvan IV = Le Blanc.

Bzdura. Shen i Zed nie mają nic wspólnego z Nocturnem. Wystarczy poczytać lore. Nie mówiąc już o tym że nawet taka Lulu ma bardziej podobny skillset do Shena niż Noc.

Cóż to tylko teoria, która nie wzięła się z historii postaci, a z małych podobieństw i domysłów. Nocturne jest czyimś koszmarem. Zed zabił ojca Shena. Może Nocturne jest ucieleśnieniem koszmaru Shena - Zedem?

Idąc waszym tokiem myślenia Jinx, Ashe i Ezreal też są połączeni, bo mają po globalnym ulcie. Kurczę, W Karmy działa podobnie jak E LeBlanc, to chyba siostry.

Może i głupio ale ... ja już nie wiem jak to z nimi było a może wogule noc nie opanował zeda ;d ?

Bzdura. Shen i Zed nie mają nic wspólnego z Nocturnem. Wystarczy poczytać lore. Nie mówiąc już o tym że nawet taka Lulu ma bardziej podobny skillset do Shena niż Noc.

W takim razie wytłumacz wszytkie cytaty zed'a i noc'turna. Przepraszam że zbytnio ich nie pamiętam ale jakiś soundtrack na youtube chyba jest .

Ahhhh , nie ma jak teorie spiskowe ... Osobiście uważam że to głupie . Informacje niepoparte żadnymi konkretnymi faktami (w tym wypadku było by to potwierdzenie takowej teorii ze strony Riot Games) są po prostu fikcją , skutkiem czyjejś wybujałej wyobraźni . Ale skoro to temat właśnie o tym to prosze bardzo , z dedykacją dla wielbicieli teorii spiskowych :*

Czy Nocturne to Zed ... Z PRZYSZŁOŚCI ???

http://www.youtube.com/watch?v=9b3jg-CPAs0

http://how2win.pl/czy-nocturne-jest-zedem/

I tak to nie wpływa na tf'a, więc po co ta kłótnia. Postacie są niby takie same robią za zabójców, i może to skłoniło autroa do przemyśleń. Jednak patrząc każda z nich idzie swoją ścieżką, nie ma nawet zmianki w historii aby weszły sobie w drogę. Chociaż shen i zed kroczy drogą cienia - to jednak są wobec siebie obojętni. To prędzej Jinx i Cait coś łączy niż tę trójkę.

Każda z nich kroczy własną ścieżką, i oby tak zostało.

ciekawa historia, tak trzymać

ciekawa historia, tak trzymać

No wiesz jak nie mam co robić to myszkuje gdzieś w necie różne takie info na temat lola np. Priscella miala być jedną z pierwszych postaci ale nią nie została czemu nwm ale .... obecnie zastępuje nią Elise :). Bardzo dużo postaci zostało projektowanych i jednak rozdzielili te postacie na 2 postacie wprowadzili z innym wyglądem i skilami a niektóre po prostu nie zostałe jak kolwiek wprowadzone do naszego League of Legends

Może i głupio ale ... ja już nie wiem jak to z nimi było a może wogule noc nie opanował zeda ;d ?W takim razie wytłumacz wszytkie cytaty zed'a i noc'turna. Przepraszam że zbytnio ich nie pamiętam ale jakiś soundtrack na youtube chyba jest .

Zed ma cytaty dotyczące cieni i swojej przeszłości (what can be done cannot be undone, none escape their shadow - dwa z brzegu), co ma sens jeśli spojrzymy w jego lore (gdzie cienie opętały go po otworzeniu zakazanego pudełka). Nocturne zaś ma teksty o mroku, koszmarach i inne tego typu (Are you my nightmare, or am I yours?, I sense fear - j/w). Nadal nie widzę podobieństwa większego niż z innymi postaciami.

To w dalszym ciągu dwie osobne postacie o całkiem różnym lore, w żaden sposób ze sobą nie połączone. Ciekawy pomysł, ale bardzo chybiony.

Zed ma cytaty dotyczące cieni i swojej przeszłości (what can be done cannot be undone, none escape their shadow - dwa z brzegu), co ma sens jeśli spojrzymy w jego lore (gdzie cienie opętały go po otworzeniu zakazanego pudełka). Nocturne zaś ma teksty o mroku, koszmarach i inne tego typu (Are you my nightmare, or am I yours?, I sense fear - j/w). Nadal nie widzę podobieństwa większego niż z innymi postaciami.To w dalszym ciągu dwie osobne postacie o całkiem różnym lore, w żaden sposób ze sobą nie połączone. Ciekawy pomysł, ale bardzo chybiony.

Czy wszystkie cytaty są do "Przywoływacza" nie sądze w takim razie do kogo ten cytat : Masz już dość ?(noc)

Co do lore 1 mają podobną "rzecz" w obu ktoś krzyczy z bólu ...

Czy wszystkie cytaty są do "Przywoływacza" nie sądze w takim razie do kogo ten cytat : Masz już dość ?(noc)Co do lore 1 mają podobną "rzecz" w obu ktoś krzyczy z bólu ...

Oczywiście że tak - Noc jest zmuszony do bycia championem w Lidze i najchętniej zabijałby przywoływaczów dalej :)

Podobnie w lore postaci z Shadow Isles czy z Voida. Tam też ktoś krzyczy z bólu. I to niejedna osoba. :)

Oczywiście że tak - Noc jest zmuszony do bycia championem w Lidze i najchętniej zabijałby przywoływaczów dalej Podobnie w lore postaci z Shadow Isles czy z Voida. Tam też ktoś krzyczy z bólu. I to niejedna osoba.

Obejrzyj filmik może wtedy się przekonasz :)

https://www.youtube.com/watch?v=9b3jg-CPAs0

Obejrzyj filmik może wtedy się przekonasz https://www.youtube.com/watch?v=9b3jg-CPAs0

Przeczytaj lore, to zrozumiesz że dopóki Riot nic tu nie zmieni to wszelkie teorie spiskowe nie mają żadnego sensu.

Before Nocturne, people believed that dreams were figments of their imaginations, meaningless images that flashed through the mind when one slept. This belief was put to the test when a rash of sleep-related incidents started afflicting summoners of the League. Some would wake up screaming, terrified and beyond consolation. Some could not fall asleep, slowly going mad as the nights ticked by. Some simply never woke up. Physicians were baffled until aField Architect happened to pass out next to a nexus on theTwisted Treeline. Witnesses said he cried out once and then stopped breathing. Immediately after, magical energy arced out from the nexus, and Nocturne appeared.Nocturne did not take his introduction to this world kindly. He slaughtered everything he could find before summoners were able to magically confine him. After a period of intense study, League experts divined that Nocturne hunted summoners in their sleep, attacking them in a place where their magic was useless. This seemed to be his only purpose. The families of the victims demanded justice, but League officials were concerned that death might only return Nocturne to the place from which he came. They bound him to a nexus fragment, trapping him in the physical world. As punishment for his crimes, they allowed summoners to call upon Nocturne in League matches, bending his will to the summoners he hates and creating his own personal nightmare. League scholars don’t know whether he truly came from the plane of dreams, or whether there are any more like him. Some theorize that the summoning act affected the summoners' subconscious minds, luring Nocturne to them in their sleep. Perhaps the most disturbing theory is that Nocturne is a person’s nightmare come to life. If this is true, they wonder, who is the dreamer?
Przeczytaj lore, to zrozumiesz że dopóki Riot nic tu nie zmieni to wszelkie teorie spiskowe nie mają żadnego sensu.Before Nocturne, people believed that dreams were figments of their imaginations, meaningless images that flashed through the mind when one slept. This belief was put to the test when a rash of sleep-related incidents started afflicting summoners of the League. Some would wake up screaming, terrified and beyond consolation. Some could not fall asleep, slowly going mad as the nights ticked by. Some simply never woke up. Physicians were baffled until aField Architect happened to pass out next to a nexus on theTwisted Treeline. Witnesses said he cried out once and then stopped breathing. Immediately after, magical energy arced out from the nexus, and Nocturne appeared.Nocturne did not take his introduction to this world kindly. He slaughtered everything he could find before summoners were able to magically confine him. After a period of intense study, League experts divined that Nocturne hunted summoners in their sleep, attacking them in a place where their magic was useless. This seemed to be his only purpose. The families of the victims demanded justice, but League officials were concerned that death might only return Nocturne to the place from which he came. They bound him to a nexus fragment, trapping him in the physical world. As punishment for his crimes, they allowed summoners to call upon Nocturne in League matches, bending his will to the summoners he hates and creating his own personal nightmare. League scholars don’t know whether he truly came from the plane of dreams, or whether there are any more like him. Some theorize that the summoning act affected the summoners' subconscious minds, luring Nocturne to them in their sleep. Perhaps the most disturbing theory is that Nocturne is a person’s nightmare come to life. If this is true, they wonder, who is the dreamer?

Czyli podobieństwo to nic ??

Dobrze :)

Ciekawe jak to Rito sobię wymyśliłą ;)?

Witam , chciałbym was się spytać jak Wy uważacie jak bylo z "Zedem Shenem Nocturnem" ??? Wymyśliłem własną "historię"

"Nic nie da rady ciemności".Nie wiem jak zacząć więc .... zobaczmy na czary nocturne i shen praktycznie bardzo podobne niemal identyczne . Moją teorią jest że noc chciał opanować shena ale mu się nie udało jednak w bardzo dużym stopniu go tym zaraził i zaczoł wlaczyć jak on jednak że jest on chwilowo w nim , shen to jedyna postać która potrafi zniszczyć ciemność ?.Shen cały czas o tym myśli jednak jest tak silny że potrafi stawic opór ciemności . Skile maja podbne gdyz shen dopiero pozniej opanował cienie . Noc nie poddał się wiec wszedł w ciało zeda i go totalnie opanował mszcąc sie na shenie zabił jego ojca/mistrza .

To moja teoria

.Jak z wami ??jesli sie tym interesujecie