Tak jak up, czy jestcze postać w Becie która mam pozostanie czy będe musiał bić Lvl od nowa ?
Czy Oficjalne (16) ArcheAge Będzie płatne?
Tak będzie reset postaci. 16 zaczynamy od nowa.
PS: Następnym razem spróbuj pisać tak, żeby nie trzeba było się domyślać o co chodzi.
Będzie wipe postaci z open bety.
PS:Następnym razem temat ma być związany z postem. Bo pytanie o wipe postaci pod temat:"Czy Archeage będzie płatny" się nie łączy.
Nie będzie płatny ale jak nie będziesz płacił to będziesz kupa.
Gra opierająca sie głównie na IP . Premiumka zwiększa ich regeneracje jak i są potki w cs odnawiające lp . Odpowiedz sobie sam na pytanie czy gra jest darmowa , Bo ja doszedłem do wniosku że premiumka to jest mus by sie cieszyć ta grą i przynajmniej 100zl extra dotacji by móc jako tako progresować . Chyba że masz nie wiadomo ile czasu wolnego to możesz śmiało nazwać tą grę f2p . Tak po OB będzie wipe i headstart 12 od zera
płatne nie
p2w tak
A orientuje się ktoś może czy będzie opcja kupywania Premki za golda w grze?
A orientuje się ktoś może czy będzie opcja kupywania Premki za golda w grze?
samej premki nie ma
pozatym nawet jeśli byłaby premka to musiałbyś siedzieć i farmić w grze 24/7 co i tak byłoby niemożliwe przez labor system
pozdrawiam
samej premki nie mapozatym nawet jeśli byłaby premka to musiałbyś siedzieć i farmić w grze 24/7 co i tak byłoby niemożliwe przez labor systempozdrawiam
Jezeli nie masz pojecia o czyms to prosze nie pisz bredni , glupot i czegokolwiek jeszcze znajdziesz....
Oczywiscie , ze patrona(premke) mozna bedzie kupic za golda w grze i bedzie to kwestia kilku/kilkunastu godzin farmienia a nie zadne 24/7. Ludzie pograjcie troche w gry gdzie premke mozna kupic z golda a pozniej sie wypowiadajcie. W grze kupisz sobie APEX-wymienialna waluta za rzeczy z is ...a premki nie ma w is no bo po co miala by byc na becie...
Bvndy , powiedz mi do czego wykorzystasz wszystkie labory dziennie jezeli pograsz te 5 h dziennie ?? pomijajac , ze labory regeneruja ci sie co chwila...? Ten system jest po to aby ograniczyc mozliwosc zrobienia wszystkiego w tydzien. POTKI nie beda dzialac jedna za druga ...
Tak jak up, czy jestcze postać w Becie która mam pozostanie czy będe musiał bić Lvl od nowa ?