Jak nie wiesz to ci powiem ale ciiii nie mów nikomu ok?
<div class="ipsSpoiler_contents">
<p>
felslate po 30g za sztukę choć dziś sprzedałem po 27,5g a aktualnie ktoś zaniża cenę do 24g - więc trochę słabo...
</p>
</div>
Jak nie wiesz to ci powiem ale ciiii nie mów nikomu ok?
<div class="ipsSpoiler_contents">
<p>
felslate po 30g za sztukę choć dziś sprzedałem po 27,5g a aktualnie ktoś zaniża cenę do 24g - więc trochę słabo...
</p>
</div>
chlopaki, troche od tematu odbiliscie.
nowy nie wbije 70-73k Golda, w 2-3tyg(tyle po wyexpieniu mu zostanie). Nie dlatego, ze sie nie da ...
po prostu gold farma to glupota I przez pierwsze 30 dni gry w wowa to kolega podejmie. Decyzje czy w ogole ma ochote grac dalej.
po farmieniu Na token Na 99% by jej nie mial.
Przy 3-4h dziennie polecam wziac mining I herbalism, w trakcie lvlowania robic q I zbierac obok skalki I treasure'y Bo nagrody srednie wiec dla Nich samych ci sie potem latac nie bedzie chcialo.
sciagnij addon treasure notes, zygor I nie omijjac questow. To nie launch, nie rushuj. NACIESZ sie gra w trakcie lvlowania zapisz sie przez dungeon findera(I) Na dungeon jakis I batlleground - zobaczysz jak to wyglada.
ja gram Na ravencrescie ale moge ci wieczorami merytorycznie pomoc, ustawic addony, podeslac pare linkow zeby sobie baze naokolo gry budowac byl w stanie.
I granie zboostowana postacia nie jest takie glupie Bo masz juz latanie, wszystkie szlaki powietrzne odkryte a skili w legione I tak malo wiec Nic nie tracisz pozwiedzac mozesz sobie pozniej albo Na altcie.
jak zainteresowany to Na pm wyslij mi skajpa dodam cie I pomoge
Wybacz ale w taka bajke w zyciu nie uwierze ze bez nerdzenia jestes w stanie uzbierac na jeden aboanment ( w 2 tygodnie ) .Nie oszukumy sie 70k na zbieraniu kwaitwko podczas lvlowalnia chyab kpisz... Wraz z legionem gram sobie po 3-4h dziennie ze znajoma ktora ma mining + blacsmithing > zaminony niedawno na herbalism ( nie omija zadnej skalki ani kwiatka po drodze podczas levelowania ) i wyrobila 15k w 2 tygodnie (80 lvl )... Wiec bajki ze ty dorobiles 70k na samych kwiatakch i to w 14 dni "sredniego grania " to wiesz gdzie mozesz razem z ksiazeczka ze smokami wlozyc. ps. a jak juz sie tak chwalisz to podaj armory zaraz mozezmy ozabczyc ile tam masz "herbalizmu"
Z tym zbieraniem na abonament przez nowych graczy to bardzo wątpię by komuś na roślinkach się udało. Jedna roślinka(z Legionu do którego nowemu zejdzie sporo czasu by wbić-wymagany 98+lvl) kosztuje 7g, abonament ~70k, powodzenia(już chyba lepiej na skałkach lub skórach zbierać-co i tak niewiele zmieni). Sam zacząłem niedawno grać i patrząc na siebie (i kilku znajomych) mogę śmiało powiedzieć iż nowy nie ma szans by w ciągu pierwszego miesiąca uzbierać tyle złota(chyba, że będzie siedział całymi dniami i zbierał co tylko się da-wątpię jednak by komuś się chciało/by ktoś miał tyle czasu/by dało się z tego czerpać przyjemność). To tak do informacji dla chcących zagrać. Polecam mimo wszystko nastawić się na dodatkowy zakup miesiąca abonamentu(zawsze można też zaprosić znajomego, expić razem-mamy 3x większy exp wtedy, złożyć się na jeden abonament-obie osoby dostaną po miesiącu jeśli zrekrutowany kupi te 30dni) Pomijając jednak kwestię abonamentu i zbierania na niego to w wowa jak najbardziej warto zagrać, zwłaszcza jeśli wcześniej nie miało się kontaktu z tym tytułem. Sprawdziłem zdecydowaną większość znanych i wysoko ocenianych mmo jednak to wow(którego chciałem odrzucić na starcie, ale znajomi przekonali bym dał tej grze szansę), wciągnął mnie już na ponad miesiąc(co jest niezłym wynikiem patrząc na to, że ostatnio na niczym nie potrafiłem siedzieć dłużej jak 3-4dni). Co do weteranów to (jak już ktoś pisał) i tak muszą zdobywać sety na nowo, każdy ma więc szansę coś zdziałać. To chyba tyle z mojej strony.
Pisałem już jakiś czas temu na temat zarabiania golda, wklejałem też screeny z golda per day, na contencie 1-70 grając po 5h dziennie w tydzień na alcie zrobilem 300k golda, to było 1-2 miesiąc temu.
Gracz po długoletniej przerwie z wowem.
Zacząłem grać 14 września, a samo wybicie do 110 lvl zajęło mi 6 dni, zaczynając od boosta do 100lvl - gram mało, niestety jest obecnie sesja poprawkowa i studenci nie dają mi żyć.
Grałem na giełdzie wowa za czasów WOTLK więc obsługa TSM jest mi bardzo znajoma, plus, co zabawne, ludzie obecnie tam działający to jakieś upośledzone makaki..
Oto efekt.
Gram MOŻE po 2h dziennie.
Nawiązując do tematu. Tak, opłaca się grać i to bardzo. Rozwiązania mechaniczne potyczek są niesamowicie przyjemne, dające ogromną ilość frajdy i satysfakcji. Król powrócił po tym jak pozbyli się Ghostcrawlera. I dobrze.
Pozdrawiam.
PS. Sprzedam złoto w każdej ilości - serwer Argent Dawn, Horda. Przyjazne przeliczniki! (Przykładowo - 220k za klucz do Legionu. Opłaca się, prawda? :))
Jak czytam wypowiedzi, ze w 30 dni nie da sie zarobic na abo to az mi sie noz w kieszeni otwiera.
Zmienilem serwer, zaczynałem od zera. Zboostowalem postać do 100 z leatherworking i skinning.
Oraz jedna do 100 zrobiłem na inwazjach 3 dni przed wyjściem legionu z miningiem i herbalismem.
Lvl cap na obu wbiłem w pierwsze 5 dni od startu dodatku.
Od tamtego czasu po dzien dzisiejszy zarobilem ponad 250k golda. Kupilem 3 miesiace abo i to wszystko w niecaly miesiac od wyjscia dodatku. Jak?
Przez pierwsze dni zbugowana byla ilosc skorek lecacych z mobkow. Lecialo zamiast 2-3 to nawet i po 14 na takiej Eye of Azshara. Rezultat? Po jednej instancji nawet na normalu miales 300 Stormscale. Na Burning Legionie przez pierwsze 2 tygodnie kosztowala ona po od 15-25g za szt.
Na 2giej postaci kopalem i zbierałem rośliny. Cena za Felsate Ore wynosiła przez pierwsze 2 tygodnie około 50-70g za sztuke- dla tych co słabiej licza stack 200 sztuk kosztowal 10-14k golda. Do tego Leystone kosztowal 20-25g za sztuke. Nie zostawialem nic dla siebie wszystko szlo na aukcje. Roslinki wcale nie byly duzo tansze od skalek.
Jak ktoś chciał to kopiąc/zbierając rośliny 8h w jednym dniu mógł zarobić na miesiąc abo bo tak chore ceny były na początku Legionu.
Prepaid mozna bylo zakupic nawet za 58k golda. a to zebrać można było co 3-4 dni nie specjalnie sie starajac, biegając po mapkach i robiąc questy. Ofc skinujac, zbierajac ore herb jesli takie pojawilo sie na drodze lub w poblizu.
Tak wiec jak ktos bawił sie lvlujac 2 tygodnie postać to nie miał szans zarobic. WoW jest taka gra gdzie przez pierwsze dni można nafarmic masę kasy. Na zabawę przyjdzie jeszcze czas a start dodatku to najlepsza chwila na zarobienie golda w grze.
Mój młodszy braciak farmi na abonament dosłownie w kilka godzin. Wychodzi z domu idzie do dwóch lub trzech sąsiadów, kosi im trawniki i pyk w parę godzin już ma 50zl na miesiąc grania ;).
Jak czytam wypowiedzi, ze w 30 dni nie da sie zarobic na abo to az mi sie noz w kieszeni otwiera. Zmienilem serwer, zaczynałem od zera. Zboostowalem postać do 100 z leatherworking i skinning. Oraz jedna do 100 zrobiłem na inwazjach 3 dni przed wyjściem legionu z miningiem i herbalismem. Lvl cap na obu wbiłem w pierwsze 5 dni od startu dodatku. Od tamtego czasu po dzien dzisiejszy zarobilem ponad 250k golda. Kupilem 3 miesiace abo i to wszystko w niecaly miesiac od wyjscia dodatku. Jak? Przez pierwsze dni zbugowana byla ilosc skorek lecacych z mobkow. Lecialo zamiast 2-3 to nawet i po 14 na takiej Eye of Azshara. Rezultat? Po jednej instancji nawet na normalu miales 300 Stormscale. Na Burning Legionie przez pierwsze 2 tygodnie kosztowala ona po od 15-25g za szt. Na 2giej postaci kopalem i zbierałem rośliny. Cena za Felsate Ore wynosiła przez pierwsze 2 tygodnie około 50-70g za sztuke- dla tych co słabiej licza stack 200 sztuk kosztowal 10-14k golda. Do tego Leystone kosztowal 20-25g za sztuke. Nie zostawialem nic dla siebie wszystko szlo na aukcje. Roslinki wcale nie byly duzo tansze od skalek. Jak ktoś chciał to kopiąc/zbierając rośliny 8h w jednym dniu mógł zarobić na miesiąc abo bo tak chore ceny były na początku Legionu. Prepaid mozna bylo zakupic nawet za 58k golda. a to zebrać można było co 3-4 dni nie specjalnie sie starajac, biegając po mapkach i robiąc questy. Ofc skinujac, zbierajac ore herb jesli takie pojawilo sie na drodze lub w poblizu. Tak wiec jak ktos bawił sie lvlujac 2 tygodnie postać to nie miał szans zarobic. WoW jest taka gra gdzie przez pierwsze dni można nafarmic masę kasy. Na zabawę przyjdzie jeszcze czas a start dodatku to najlepsza chwila na zarobienie golda w grze.
No a potem skąd ten brać? To jest właśnie ten problem.
Ogólnie nie czaje jednej rzeczy - niby golda w grze łatwo się zarabia więc ja się pytam dlaczego na allegro jest taki drogi? Myślałam, że za połowę ceny pre-paida kupie spokojnie token do wowa z golda z allegro, ale się niemiło zdziwiłam jak tam wychodzi drożej o 10 zł. O co tu chodzi? I jeszcze ludzie to kupują, waaaat.
Mam pytanie. Chciałbym się zapytać czy warto zacząc grać czy raczej sobie podarować ze względu na "weteranów" tej gry?
World of Warcraft nie bez powodu jest określany królem MMORPG - posiada największą ilość aktywnych graczy na świecie. Przez te wiele lat graczy ubywało i dochodziło.
Morał z tego taki, że mimo iż zaczniesz od nowa odnajdziesz się w grze tak jak to robią pozostali gracze A co do farmienia Golda i wymiany na abonament. Dla początkującego gracza jest to bardzo trudne. Najlepiej zahaczyć się o dobrą gildię która pokaże co i jak
Witam, mam pytanie odnosnie WoWa, otoz nigdy nie gralem na globalu ale teraz chcialbym zaczac wiec moje pytanie jest takie czy jak zakupie tego battlechesta (http://allegro.pl/wow-warcraft-battlechest-30dni-24-7-tanio-legion-i6491884299.html) z dodatkiem legion to moge normalnie grac tak? Niczego wiecej nie potrzebuje? I gdzie potem moge pobrac WoWa nie majac wersji pudelkowej? Z gory dziekuje za odpowiedzi
Witam, mam pytanie odnosnie WoWa, otoz nigdy nie gralem na globalu ale teraz chcialbym zaczac wiec moje pytanie jest takie czy jak zakupie tego battlechesta (http://allegro.pl/wow-warcraft-battlechest-30dni-24-7-tanio-legion-i6491884299.html) z dodatkiem legion to moge normalnie grac tak? Niczego wiecej nie potrzebuje? I gdzie potem moge pobrac WoWa nie majac wersji pudelkowej? Z gory dziekuje za odpowiedzi
Tam nie jest napisane, ze dostaniesz legion.
Kup sobie battlechesta, pograj do 100lv jak Cie nie odrzuci to wtedy sobie kup legion, lepsza oferta jest:
http://www.empik.com/warcraft-poczatek-wydanie-z-ksiazka-jones-duncan,p1128586874,film-p
Film+battlechest caly i taniej i pewniej
Cześć. Chciałbym się podpiąć pod temat, gdyż moje pytanie również zawiera się w temacie.
Opłaca mi się grać w WoWa jeśli na grę jestem w stanie poświęcić jakieś 1-4h dziennie od pon do pt a w weekend po jakieś 4-5h na dzien?
Pytam się, gdyż może to za mało czasu aby granie się opłaciło. Czyli po ewentualnym zapoznaniu się z grą sensownie raidowac czy zbierać golda na abonament?
Cześć. Chciałbym się podpiąć pod temat, gdyż moje pytanie również zawiera się w temacie. Opłaca mi się grać w WoWa jeśli na grę jestem w stanie poświęcić jakieś 3-4h od pon do pt a w weekend po jakieś 4-5h na dzien? Pytam się, gdyż może to za mało czasu aby granie się opłaciło. Czyli po ewentualnym zapoznaniu się z grą sensownie raidowac czy zbierać golda na abonament?
Robienie world questów/rhc/kilku mythiców w 5h można zrobić (pod warunkiem, że sam ogarniasz i najlepiej masz full party ), ale raidowanie takie na poważnie w jakiejś gildii to zwykle 3-4 razy w tygodniu po min. 3 godziny. Ja dziennie gram 8h i styka idealnie na wszystko.
Generalnie na początku gry będziesz miał mnóstwo rzeczy do roboty i czasu ci nie będzie starczać, ale potem szykuj się na min. kilkutygodniową nudę bo nowy content dopiero w okolicach nowego roku ma wyjść z tego co mi wiadomo. Więc czasu trochę masz.
Czy się opłaca to już kwestia tego czy przy tak małej ilości czasu na grę chcesz bulić na nią 50 zł miesięcznie Dla jednych może to być dużo, dla innych mało, to już zależy od "majętności" i własnego podejścia ^^
Quaku wielkie dzieki za ten link! Pakiecik zamowiony tylko szkoda ze trzeba czekac do 17.10, ale w WoWa juz gralem tylko na privach takze mnie nie odrzuci Od razu poleci Legion jak tylko odbiore battlechesta. Juz sie nie moge doczekac heh.
Mam pytanie. Chciałbym się zapytać czy warto zacząc grać czy raczej sobie podarować ze względu na "weteranów" tej gry?