Czy Opłaca się?

Witam. Opłaca sie zaczynac od nowa kariere z WoWem, w sensie, ze 1 raz etc.. Czy lepiej.. nie wiem Guild Wars 2 lepsze.. hmm

Nie dostaniesz sensownej odp.Jedni powiedza graj WoW bo to killer z nowym dodatkiem za miesiac,a drudzy wow to stary piernik a swiezutki gw2 na dniach.Poczytaj o obu grach i sam wybierz co wolisz.

W sumie jakis Trial sciagam tego WoWa wiec stestuje sie w sumie.. : ) jak tak patrze to 24 zl kosztuje klucz na allegro i ma sie podstawke+dodatek i miesiac grania.. : D

W wow można grac przy 150 megach sciagnietych launcherem:DJak chcesz mogpozyczyc ci konto do przetestowania przed pandaria,ja narazie i tak gram w diablo wiec 2 miechy możesz grac,kOnto aktywne.

Bardzo bym sie ucieszyl jak bys mi pomogl : )

Ogólnie ten nowy dodatek jest wprost za***isty, więc kupował bym jak najbardziej, ale ogarnij Triala, ewentualnie na jakimś dobrym privie pograc, chociaż przez to możesz sobie zaniżyć ocenę o grze.

Warcraft czy za***isty to osadzimy po premierze:D Cata tez mil bycudem a bytylko dobry:X

Właśnie z Cata było zupełnie inaczej, tutaj na początku wszyscy twierdzili że dodatek jest super, a z czasem entuzjazm malał, natomiast jeżeli chodzi o MoP, to wszyscy na początku się próli że to gówno, pandy itp. a teraz ze świeczką szukać osób, które twierdzą, że dodatek będzie ssał (oczywiście mówie o osobach grających w bete).

Oby było tak jak mowisz bo nie chce zalowac 50$;d

Nawet się nie zastanawiaj i kupuj WoW'a do końca tygodnia możesz kupić podstawke+bc+wotlk+cata za 81zł i w tym masz już 30dni grania.

Witam. Opłaca sie zaczynac od nowa kariere z WoWem, w sensie, ze 1 raz etc.. Czy lepiej.. nie wiem Guild Wars 2 lepsze.. hmm